ŠOK U AUSTRIJI: Rus pojeo djevojku iz BiH!

Vijesti

Ovaj slučaj šokirao je javnosti!

Pojavljuje se sve više zastrašujućih detalja u slučaju ubistva Mirele Batanović (20), porijeklom iz Bosne i Hercegovine, koju je u noći između 8. i 9. oktobra, u svom stanu, u blizini austrijskog grada Salzburga, nožem izbo njen dečko Aleksandar (20).Kako danas prenose austrijski mediji, između ostalih i Javni radio-televizijski servis Austrije (ORF), ne radi se samo o okultno-ritualnom ubistvu, već se sumnja i na kanibalizam!!!

Naime, prema navodima medija, Aleksandar je nakon ubistva na tijelu ubijene nožem urezao jedan okultni simbol, a zatim i odsjekao i pojeo neke dijelove Mirelinog tijela, tako prenose vijesti.ba.
Državno tužilaštvo u Salcburgu još nije ni potvrdilo niti demantovalo ove medijske navode, a rezultati psihološkog ispitivanja ubice, kao ni konačni rezultati obdukcije tijela ubijene još nisu poznati javnosti.

Mirelin ubica Aleksandar se od 20. oktobra nalazi u istražnom zatvoru, a u ponedjeljak će ponovo biti izveden pred istražnog sudiju. Sudski proces protiv njega mogao bi da počne za tri mjeseca…

Podsjetimo, prema informacijama ORF, ubica Mirele Batanović je već duže vrijeme provodio na raznim forumima i internet stranicama povezanim sa okultizmom i nacizmom.

Kako je ORF ranije naveo, razlog ubistva ipak nije ljubomora, nego okultni ritual. Iako je ubica tokom policijskog saslušanja izjavio da je morao da ubije Mirelu, jer ga je prevarila, ORF navodi da to ipak nije istina. Prema njihovim saznanjima na tijelu je ubijene nožem bio urezan jedan okultni simbol. Isti izvori su tada saopštili da je Aleksandar Mirelu prvo silovao, a nakon toga ubio, tako piše Kurir.
Mirela i Aleksandar su bili u vezi oko godinu i po dana, a nihovi prijatelji kažu da je bio bolesno ljubomoran. Ubica je inače porijeklom Rus….

Njih dvoje nikada nisu živjeli zajedno, ali prema riječima onih koji su ih poznavali, su bili nerazdvojni. Međutim u posljednje vrijeme njihov odnos mnogo se promijenio. Prema navodima medija između Mirele i Aleksandra su stalno izbijale žestoke svađe. Posljednja se dogodila nedjelju dana prije ubistva…

avaz

 

Podijeli članak: