ŠOK! Sloba Radanović doživio infarkt

Estrada

“Patnja i tuga za tek preminulim ocem toliko su ga slomili da mu je pozlilo” kazao je Slobin prijatelj

Slobi Radanoviću je pozlilo je pa je hitno primljen u bolnicu. Iako je sakupio snage da na dan smrti svog oca odradi unaprijed dogovoren doček Nove godine, kako mu je bilo u duši, samo on zna…

“Patnja i tuga za tek preminulim ocem slomili su ga. Kada je završio nastup i sjeo u automobil da krene kući, pozlilo mu je. Počeo se gušiti u autu, stezalo ga je u grudima, preznojavao se… Prepali smo se da je dobio infarkt, pošto su upravo to simptomi srčanog udara “ kazao je Slobin prijatelj.

“Odmah smo ga odvezli u Hitnu pomoć na VMA. Doktori su na prvi pogled konstatirali da je infarkt, ali kada su mu urađene detaljne analize, ustanovili su da je to bilo, na svu sreću, predinfarktno stanje. Proveli smo nekoliko sati u bolnici, Sloba je primio nekoliko infuzija i nešto za smirenje, jer je bio van sebe… Pritisak mu je bio konstantno povišen i jedva su ga spustili”  konstatirao dobro obavješten izvor.je izvor.

Sloba je veoma vezan za svoje roditelje, mjesecima unazad je gledao da bude uz oca, vodio ga je kod ljekara i činio sve što je bilo u njegovoj moći…Ali, stres koji je trpio posljednje dvije godine, taj rijaliti, razvod, silna prepucavanja, Lunine histerije, prijetnje i uvrede narušile su mu zdravlje.

“Sloba sada mora gledati sebe i svoju majku i gurati samo naprijed. I njemu je sad jasno da je zdravlje najvažnije, sve ostalo će steći radom” govori Slobin prijatelj.

 

Izvor: Dnevni Avaz

Podijeli članak: