ŠOK: Pretučen naš svima dobro poznat političar !!!

Vijesti

Funkcioner SNS zbog silnog muljanja i lažne diplome je dobio batine od oca svoje supruge Milete Bigaša, koji ga je i uveo u politiku.Naime visoki funkcioner i poslanik SNS Igor Bečić, koga u Skupštini prozivaju da je falsifikovao svoju  diplomu fakulteta, zbog prevara i muljanja svojevremeno je dobio batine od tasta, saznaje Kurir!

Izvor našeg lista otkriva da je u Vrbasu, gde živi Bečić, javna tajna da je falsifikovao fakultetsku diplomu.
” Ceo grad o tome priča i podsmeva mu se.

Zbog silnog muljanja svojevremeno ga je tukao tast Mileta Bigaš. Bigaš je Bečića i uveo u politiku, a kad je video šta ovaj radi, ogradio se od njega, praktično više i nisu u kontaktu” govori naš sagovornik, koji je insistirao da mu ne navodimo ime.

Ni Mileta Bigaš u razgovoru za Kurir nije imao lepih reči za svog zeta Igora Bečića. I dok se po Vrbasu priča da mu je Bečić kupio vikendicu da ga skloni, kako bi mogao da radi šta hoće, Bigaš tvrdi da ga zet ničim nije zadužio.
” Ništa meni Bečić nije kupio, nikakvu vikendicu. Kad je prešao u SNS, ja sam odmah pobegao u SRS. S njim ništa! On me ne interesuje. Ne znam koliko ima zgrada po Vrbasu, ne znam za njegovu vikendicu, lokale, diplomu, da li je polagao ispite… Takav čovek, ljigav i prljav, ne interesuje me. On je nečovek” govori Bigaš u dahu.

download (6)

Prema daljim rečima poslanika SRS Milorada Mirčića, je upravo Bečićev tast i još je otkrio da mu zet ima lažnu diplomu.
” Bečić je, radeći u JP „Vrbas“, pribavio lažnu diplomu banjalučkog fakulteta kako bi radio kao komercijalni direktor.

Tast je prijavio da to nije tačno, pa kad su Bečića „stisli“, rekao je da je morao ženi da pokaže diplomu kako bi joj opravdao često odstustvovanje od kuće kad je bio s ljubavnicom” govori  Mirčić.

Kompletan tekst na ovu temu čitajte u Kuriru.

 

Podijeli članak: