ŠOK: Nakon eksplozije automobila, Pejoviću amputirane noge !!!

Vijesti

U eksploziji automobila Reno Senic u pokretu danas oko 10.30 sati u Trebješkoj ulici u Nikšiću teže su povrijeđeni Predrag Pejović (58) i Dragan Damjanović (44), tako je saopćeno  iz policije..

Damjanović je bio za volanom, dok je Pejović bio na mjestu suvozača…Direktor Opšte bolnice u Nikšiću Ilija Ašanin kazao je CdM-u da je Pejović primljen u stanju šoka.

” Pejović je primljen u teškom stanju šoka, s povredama oba donja ekstremiteta. Odmah je operiran. Urađene su natkoljene amputacije nogu. Trenutno je stabilnih vitalnih parametara, ali je i dalje životno ugrožen” rekao je Ašanin.

Damjanović ima prijelom podlaktice desne ruke.

” Stabilan je i bit će zadržan na Odjeljenju opšte hirurgije “ govori Ašanin.

Nakon operacije u nikšićkoj bolnici, Pejović je hitno prebačen u Klinički centar u Podgorici…Prema za sada nezvaničnim saznanjima CdM-a, prije nego što se dogodila eksplozija, Damjanović je došao po Pejovića da idu na kafu. Nakon što su ušli u vozilo i prešli samo nekoliko stotina metara, automobil je eksplodirao.

Istražitelji pretpostavljaju da je eksploziv bio postavljen ispod mjesta suvozača i da je aktiviran daljinskim.

” Lice mjesta je osigurano. Na lice mjesta iz preventivnih razloga upućena je i Grupa za ATP Uprave policije, čiji su poslovi i zadaci deaktiviranje improviziranih eksplozivnih naprava, da bi preventivno izvršili detaljne preglede užeg i šireg lica mjesta… Policijski službenici, u koordinaciji s nadležnim tužilaštvom, poduzimaju intenzivne aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica i potpunom rasvjetljavanju ovog događaja “ – navode u UP.

Prema za sada nezvaničnim saznanjima, policija je u okviru dosadašnje istrage o ovom događaju privela tri osobe…

avaz.ba

 

Podijeli članak: