ŠOK: Keba u policiji zbog Severininog sina!!!

Estrada

Naš popularni folk pjevač, a od nedavno i svekar pevačice Severine, Dragan Kojić Keba je saslušan u policiji zbog fotografije na kojoj je uslikan kako u sitne sate potpuno nebezbedno vozi unuka Aleksandra!

Pevač nebezbedno vozio unuka, Foto: Promo
Mališan je sedeo na zadnjem sedištu automobila, naslonjen između vozačevog i suvozačevog sedišta i pritom nije bio vezan pojasom. Naravno to  direktno ugrožava njegov život. Pjevač Keba se pravdao da on to nikada ne bi učinio.

„Alo!“ je za vikend objavio fotografije sa 44. rođendana Severine Vučković, koja je na večeri okupila supruga Igora, sina Aleksandra, ali i svekra i svekrvu.
Kako bi Sevka i Igor  mogli nastaviti da lumpuju do zore, Keba je oko jedan sat posle ponoći u svoju vilu na Bežanijskoj kosi dovezao mališana, kojeg pritom nije vezao na sedištu i time mu je ugrozio život.

Kako „Alo!“ saznaje, Keba je u policiji tvrdio da nikada ne bi ugrozio život deteta i branio se da su ga novinari uhvatili „na kvarno“! Pevač se pravdao da je tu bila i njegova supruga, kao i da nije tačno da je vozio unuka nevezanog, već da ga je na brzinu sklonio u automobil upravo od novinara, koji su ih dočekali u dvorištu.

Alo!

Podijeli članak: