ŠOK INTERVJU! GOGA SEKULIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Pevačica progovorila o prostituciji, drogama ali i…

Lifestyle

Poznata pevačica Goga Sekulić je potpuno otvorila  dušu i govorila o osetljivim temama…

– Bolje dobar razvod nego loš brak

U današnjem ludom vremenu se brzinski sklapaju brakovi, ali se brzinski i razvode. Obožavam brak svojih roditelja. I kada prođe ljubav, ostaju poštovanje, dogovori… U slučaju da su u braku samo problemi, bolje je dobar razvod nego loš brak. Ne treba trpeti zbog dece, već postići dogovor za dalje, kada se raziđu, da deca ne bi trpela stres.

– O gej parovima i pravu da usvajaju decu

Ne podržavam da gejevi usvajaju decu zato što to nije niti prirodno, niti normalno… Nemam ništa protiv gejeva, sa dosta njih i sarađujem, vrlo su korektni, ne zadirem u njihovu intimu.

– Ne podržavam abortus

Ja ne podržavam abortus ako ženi nije ugrožen život ili ako razvoj deteta nije kako treba. Ako lekar kaže da je to jedina opcija i kada je pod moranje, tada nema govora… Omladina se ne pazi, ne razmišlja o posledicama i zaboravlja da je abortus veliki greh.

– Odlazak kod psihijatra nije sramota

U Srbiji je to bio tabu, odmah misle da je neko skrenuo… Ako ide, onda neka ide kod dobrog stručnjaka. Svoje probleme rešavala sam odlascima u crkvu ali i manastir. Razgovarala sam sa duhovnicima, sa sveštenicima, postila i izašla sam na dobar i pravi put. Podržavam dobre psihijatre, koji mogu da pomognu. Danas ima svakakvih doktora, pa mogu da odvedu nekog na pogrešan put i da kljukaju ljude tabletama ubeđujući ih da su im potrebni za sreću. Od nas samih zavisi šta će biti dalje.

– Bolje da se droga legalizuje, da se kupuje sa ličnom kartom, pa da se zna ko se drogira, a ko ne!

Ne podržavam drogu kao drogu, a devedeset odsto ljudi su drogira… Šta mislite kad kažete „lake droge“, kad su mnogi na teškim drogama i vidim da je to javna tajna? Po spotovima se puše razne trave, i našim i stranim, razne droge su tu, tako da je bolje da se legalizuje, da se kupuje sa ličnom kartom, pa da se zna ko se drogira, a ko ne.

Mlade devojke se danas prodaju za „koka-kolu“. Bolje da se legalizuje, pa da budu skuplje, a ne da nam brukaju naciju.

– Samoubistvo je veliki greh

To za mene rade kukavice i po mom mišljenju to je veliki greh.

Život posle smrti postoji

Verujem u život posle smrti i da se duše sele iz tela u telo. Jedva čekam dolazak Isusa Hrista… Dosta sam i čitala i proučavala i verujem u boga. Ulazila sam u razne rasprave sa prijateljima koji nisu vernici kao ja, niti želim da slušam njih, niti moraju oni mene.

Seks na jednu noć

Nisam nešto za to, to mi je nekako jeftina priča. To mi je kao „Mek drajv“, dođi, uzmi, idi. Više sam za varijantu da mi se neko svidi odmah i da probam da sa tim nekim budem u priči…

kurir.rs

Podijeli članak: