ŠOK I TUGA Izgubila bitku: Porodica Mihaela Šumahera je očajna!!!

Vijesti

Porodica Mihaela Šumahera je izgubila  u petak veliku bitku koju je vodila poslednjih godina.
Ovog puta u pitanju je tužba protiv jednog nemačkog časopisa koji je nesreću Mihaela Šumahera iskoristio za plasiranje priča o njegovoj porodici…

“Die aktuelle” je 2015. godine objavio naslovnu stranu s fotografijom Mihaelove supruge i naslovom “Korina Šumaher – nova ljubav je čini srećnom”. Međutim, priča je zapravo bila o njihovoj ćerki Đini Mariji Šumaher i tome kako je pronašla novog momka. Porodica Šumaher je tada  odlučila da tuži pomenuti list jer su smatrali da je on doveo u zabludu čitaoce i ostavio utisak da je reč o prekidu Mihaela i Korine.

 

Korina je na sudu tražila odštetu od 50.000 evra, ali je u petak sud u Hamburgu odbacio tužbu i u obrazloženju naveo kako naslovna strana nužno ne navodi ljude na razmišljanje da je Korina ostavila Mihaela i našla neku novu ljubav.

Porodica Šumaher od decembra 2013. godine i nesreće u francuskim Alpima pokušava da Mihaela u potpunosti izoluje od javnosti.. Nemački mediji veoma često izlaze u javnost sa novim informacijama, a zbog nekih od njih Šumaherovi su podigli tužbe.

Jedna od njih je protiv časopisa “Bunte” koji je objavio informaciju da “Mihael može da hoda”. Porodica Šumaher je tražila 100.000 evra odštete, a ta presuda će biti donesena 5. maja…

KURIR

Podijeli članak: