ŠOK FOTO: Lepa Brena u krastama!!!

Lifestyle

Naša poznata folk pevačica Lepa Brena je otišla na Frušku goru, gdje sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem puni baterije i uživa u lijepim i sunčanim danima. Međutim, samo jedan dan ranije paparaco je  uslikao  Brenu na ručku s porodicom u jednom prijestoničkom elitnom restoranu. Tom prilikom se vidjelo  da na cijelom licu ima kraste. Kako saznajemo, podlivi na Breninom licu su nastali zbog herpesa.

Naime, Breni je zbog brojnih obaveza u posljednje vrijeme pao imunitet, te je dobila herpes… Pjevačica je sa suprugom u restoran stigla džipom oko 16 časova. Odmah iza njih je bio najmlađi sin Viktor, koji je vozio skupocijeni džip sa američkim tablicama…

Brena je za to popodne odabrala laganiju odijevnu kombinacijul,, a budući da je bilo preko 30 stepeni, a pritom još s krastama na licu, nosila je velike crne naočare i šešir… U stopu su je pratili Boba i Viktor, koji nisu bili srećni kada su primijetili da ih slikamo.

“Brena se smjestila sa porodicom za najbolji sto. Restoran nije bio pun, ali ljudi su se okretali da je vide čim je ušla jer ona svugdje privlači pažnju. Prepoznali su je čak i ispod šešira i tamnih naočara. Neki su htjeli da priđu i da se slikaju s pjevačicom, ali su odustali kada je Breni stigla hrana… Ona se ubrzo bacila na klopu i na razgovor sa Viktorom i Bobom, pritom ne skidajući šešir. Inače, ona je uvijek opuštena kada ne snima i voli svima da izađe u susret, ali u tom momentu je uživala sa porodicom i nije htjela da ih bilo ko remeti ”  govori naš izvor koji se zatekao na licu mjesta…

Ipak, ono što su mnogi primijetili jeste da pjevačica ima kraste na licu.

“Brena posljednjih nekoliko mjeseci ima previše obaveza i trudi se da sve stigne i uskladi. Ne želi da trpi ni posao ni porodica, a teško je biti i supruga i pjevačica i majka. Zato joj je opao imunitet, pa ima i zdravstvenih problema… Odlučila je da se malo odmori, pa ove dane provodi sa porodicom. Pokušava da se ne nervira, a posljedice herpesa sanira raznim mastima koje su joj preporučili ljekari “ govori  dalje naš izvor.

Dobro raspoloženo se društvo u restoranu zadržalo nekoliko sati, jeli su, pričali i šalili se. Nakon toga uputili su se na Frušku goru, gdje će se Brena odmarati nekoliko dana.

(Alo.rs)

Podijeli članak: