ŠOK! Evo šta se desilo pri susretu Dejanove i Daliline majke!

Rijaliti

U toku današnjeg dana je to učinila majka Dejana Dragojevića budući da je odjeknula vijest o tome kako je navodno pao tajni dogovor između nje i majke Dalile Dragojević da “unište” Aleksandru Nikolić na osnovu navodnog bavljenja najstarijim zanatom, a sve u cilju pomirenja njihovih kćerke i sina.

“Eminu sam vidjela jednom u životu, prije možda oko pet godina. I ne bih da se viđamo kao što i nismo. A posljednji stadijum ludila i vrhunac budalaštine bi bio da moje dijete pomirim sa osobom kao sto je njegova bivša. Upravo čekam da se okonča razvod i stavi velika tačka” poručila je putem društvenih mreža Biljana.

Dragojevićka se nedavno javno razračunala i sa zadrugarkom Markom Đedovićem zbog izjave da se na njegovim pojedinim kolegama sa imanja u Šimanovcima jasno vidi da su ih roditelji ostavljali na čuvanje komšijama kako bi se “švalerisali” sa drugim ljudima.

” Ne znam na šta aludira Đeda… Dejan uopšte nije u priči ali… Da li je Đeda bio zapostavljen i ćuškan u ćošak, dok je njegova mama štrikala po selu, pa je zato skakao sa mosta. Pitam?!” napisala je Dejanova majka tada na Instagramu.

Podijeli članak: