Snove o BLISKIM preminulim osobam NE BISTE trebali ignorisati, evo i zašto!

Lifestyle

Naši voljeni koji su preminuli nam se veoma često pojavljuju u snovima.

Često je to, zato što nam oni mnogo nedostaju, ali nekada ti snovi nose mnogo dublju poruku.

Da li vas je ikada posijetio neko od vaših najmilijih u snovima, a nedavno je preminuo? Da li ste se pitali šta to znači?

Medijum Lori Mur vjeruje da kada vas posjeti neko u snu, ko je preminuo, on hoće da vam pošalje poruku .Neke od tih poruka su.
Pokušavaju da kažu da je sve u redu

Mur govori da često naši preminuli ne dolaze dok niste završili proces žaljenja tako da bi njihova poruka mogla da dopre do vas. Ako vidite da oni dolaze do vas u snu, znači da su dobro i da su stigli do “druge strane”. Posjećivat će vas da bi vam dali do znanja da su prisutni – bilo to preko mirisa ili treptaja svjetlosti ili određenom pjesmom na radiju.

Pokušavaju da vam stave do znanja da će uvijek biti tu da vas podrže u svemu

Možete vidjeti vaše voljene u snu, kad se nalazite pred teškom životnom odlukom, što je način da vam kažu da vas podržavaju.
Hoće da vam kažu da vas oni i dalje vole iako fizički nisu tu.

Samo žele da znate da vas vole i da paze na vas.

Možda vas i upozoravaju

Ako hoće da vas upozore na nešto, pojaviće se na način drugačiji nego što to rade uobičajeno. Izgledaće čudno ili neprirodno u snu, a to su znaci koje ne smijete da ignorišete.

Nekada ne progovaraju ni riječ

Oni možda neće progovoriti u snu, već će prenijeti poruke telepatski. Možda će se samo nasmejati i otići dajući vam do znanja da paze na vas.

Niste jedini – ovi snovi su česti i normalni

Ovi snovi se dešavaju svima koji su imali nekog ko je nedavno preminuo. Ako niste sanjali voljenu osobu koja je preminula, a hteli biste da je doprete do nje, vodite dnevnik snova ili spavajte sa nekom od ličnih stvari voljene osobe.
(avaz.ba)

Podijeli članak: