SNEŽANA SMUVALA GINEKOLOGA: Ovo je prvi Đurišićkin partner posle smrti muža!!!

Ljubav

Popularna folk pevačica je oko godinu dana u vezi sa Vanjom Miloševićem, uglednim doktorom sa klinike Narodni front, za kojeg njeni prijatelji kažu da je nešto mlađi od nje..Snežana Đurišić skoro godinu dana je u vezi sa doktorom Vanjom Miloševićem. U pitanju je ugledni ginekolog-akušer koji radi na klinici Narodni front u Beogradu, a za kojeg kažu da je nešto mlađi od pevačice.

Prema našim najnovijim  saznanjima, pevačica i lekar u početku su krili da su zajedno, ali su u međuvremenu promenili mišljenje, pa ih je sve češće moguće videti na gradskim događajima… Nakon što su ih paparaci jedne emisije snimili dok su bili na večeri u jednom prestoničkom restoranu, počela su nagađanja da među njima postoji nešto više od prijateljstva… Na snimku se vidi Đurišićeva, koja se posle snimanja takmičenja „Zvezde Granda“ uputila pravo ispred bolnice u kojoj radi doktor Vanja i tamo ga strpljivo čekala u automobilu da završi smenu. Nakon petnaestak minuta, Milošević je izašao iz zgrade klinike, seo u njena kola i potom su otišli na večeru….

Folk pevačica je, kako smo saznali od izvora bliskog njoj, burno reagovala kada je snimak njihovog susreta emitovan na televiziji, ali je njena ljutnja brzo prošla i nastavila je da se viđa sa doktorom bez skrivanja od javnosti. Tako su u novembru bili zajedno dva dana u Sarajevu, gde je pevačica imala nastup, ali su vešto izbegli susret sa novinarima… Slično je bilo i nedavno na jednoj proslavi. Snežana i Vanja došli su među poslednjima u nameri da izbegnu fotografisanje i pitanja novinara…

Međutim, odala ih je Ceca Ražnatović. Ona je objavila na Instagramu selfi fotografiju sa svojom kumom Viki Miljković, na kojoj se u pozadini vide Đurišićka i doktor Vanja, koji sede jedno do drugog za stolom…Snežana nije odgovarala na naše pitanje o svom odnosu sa Miloševićem kada smo joj poslali poruku i nije odgovarala na naše pozive. Takođe, ni doktor Vanja Milošević se nije javljao.

OTVORENA SAM ZA NOVE LJUBAVI

U februaru prošle godine Đurišićeva, čiji je suprug Slobodan Gvozdenovć preminuo 2013. godine, rekla je da priželjkuje novu ljubav, ali i da ne želi da to bude po svaku cenu…

“Ne mogu da kažem da mi samoća prija, ali ne znači da je čovek sam ako nema partnera. Nemam ništa protiv ako se to desi, ali ne opterećujem se time i to svakako nije na mojoj listi prioriteta kada je o mom privatnom životu reč. Za ljubav sam uvek otvorena, ljubav je emocija bez koje ne može da se živi, ljubav je Bog, ali nikako ljubav po svaku cenu. Taj put u životu prepustila sam Bogu, pa kako bude – biće” kazala je Snežana tada.

kurir.rs

Podijeli članak: