Snaja je KRIVA ZA SVE, žao mi je MOG SINA: SKANDALOZNA izjava oca monstruma koji je ubio Maju i Mihaila!!!

Vijesti

Strašno

 “Snaja je kriva za sve, žao mi je mog sina!”  Ovim zaista  skandaloznim rečima Živko Nikolić brani svog sina Marka Nikolića, monstruma koji je zverski ubio bivšu suprugu Maju Đorđević (38) i nedužnog četvorogodišnjeg sina Mihaila!!!

“Punih 11 meseci Maja mom sinu nije dala da vidi dete, a za tri godine proveo je sa njim samo 65 sati. Svake srede smo zajedno odlazili u vrtić, ali ga ona nikad nije dovela. Imala je razne izmišljotzine i razloge i išla kod privatnih lekara po opravdanja. Da je to tačno, govori 400.000 dinara kazne, koju joj je sud proipisao zbog nedovođenja Mihaila”  govori  otac Marka Nikolića.

Stariji Nikolić govori  da žali za svojim sinom, koji na rukama nosi krv nedužne žene i deteta.

“Supruga i ja smo jako loše. Žao nam je preminulih, ali isto tako žao nam je i sina” govori  Živko.

Govoreći o mogućim razlozima zašto je njegov sin izvršio ovaj svirep zločin, Živko govori:

“Marko je očekivao da će mu sud dodeliti više sati sa sinom. Planirao je da ga upiše na sportske aktivnosti, na engleski… Kako se toi nije desilo, moguće je da je Marko to iz očakja uradio. “

Kako dalje govori Nikolić, tog kobnog jutra je njegov sin Marko otišao u Centar za socijalni rad u Rakovici da preuzme Mihaila.

“Tog jutra žena i ja smo bili sa sinom. Sve je bilo kao i svake prethodne srede, kad je obično uzimao dete. Doveo je Mihaila kuči, igrao se, kao i obično, čak mu je tog dana moj sin kupio igračku. Mnogo ga je voleo, stalno mu je kupovao igračkice. “ govori  Nikolić.

Tvrdi da je sa sinom i unukom tog dana bio sve do 12.30.

“U podne je Marko izašao sa Mihailom, otišli su na sladoled, pa su posle sišli ispred zgrade, gde je Mihailo malo vozio sivi džip. Nešto posle tri, otišli su Centar za socijalni rad kao i obično”  govori Nikolić.

Ako je verovati njegovim rečima, ne zna se šta se dešavalo u periodu od podneva do 15 časova…

srbijadanas

 

Podijeli članak: