ŠMINKERKA BRUTALNO ISPROZIVALA CECU: Ona je nepismena, a deca su joj priglupa…

Estrada

Veoma oštre reči upučene na račun folk zvezde i njene porodice.

Naime šminkerka Jelena Maćić je napisala pre dva dana post na na svom Fejsbuku u kojem veoma oštro i ljutito govori o folk zvezdi Svetlani Ceci Ražnatvić i njenoj deci, Anastasiji i Veljku.

“Ajmo sad realno. Koga zabole ona stvar za Anastasiju i Veljka? Neke tamo Maše? Pa da l’ ste realni? To su uzaludna deca koja ni u školu ne idu, jer su im roditelji nepismeni sa jedva osnovnom školom završenom! Bulumenta nepismenih sa viškom para i Instagramom. Operisana deca pre vremena, prešminkana, priglupa, površna”– bez imalo ustručavanja napisala je šminkerka.
U nastavku svog  posta, ona kritikuje i novinare zbog toga što pišu o ovim popularnim tinejdžerima.

“Ali vi iz medija. Plasiranjem ovih i ovakvih ljudskih promašaja, zaludnih karaktera, dece loših roditelja direktno i svesno vršite genocid nad umom nacije. Ne. Nisu to uzori” napisala je ona.

Pevačica Ceca, koja nikada ne odgovara na uvrede i kritike koje na njen račun često pišu na društvenim mrežama, ni ovoga puta se nije željela da oglašavala povodom reči Jelene Mićić, a šminkerkini prijatelji na Fejsbuku ostavili su preko 200 komentara na ovaj post.

Naime mogi od njih su podržali njen stav,  dok su neki smatrali i da je ispod časti da komentariše tuđu decu.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: