SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Otac silovao kćerku, njena sestra sve vidjela!!!

Vijesti

Novopazarska policija je uhapsila Ersana T. (40) zbog osnovanog sumnje da je više puta silovao svoju 15-godišnju kćerku… Ovaj se incest dogodilo u prigradskom naselju, a osumnjičeni je uhapšen ubrzo poslije prijave… Nesretna je djevojčica upućena na ljekarski pregled radi zvanične potvrde da li je žrtva brutalnog silovanja.
 
“Muškarac za koga se sumnja da je otac maloljetne djevojčice uhapšen je u nedjelju, a juče je izveden kod tužioca na saslušanje. Nije poznato da li je priznao zločin, a u cijeli slučaj uključen je i Centar za socijalni rad. O cijelom slučaju još nema detalja, jer je riječ o maloljetnoj djevojčici “ govore za Alo! izvor blizak istrazi.

Ersana je mlađa kćerka vidjela kako dodiruje njeju sestru po intimnim dijelovima tijela, a zatim se krišom iskrala iz kuće kako je otac ne bi primijetio…

“Kasnije tog dana, starija sestra je sve ispričala mlađoj o torturi koju trpi. Ispričala je sestri kako je otac prisiljava na oralni i klasičan s*ks i zamolila ju je da to nikom ne kaže “ govori ovaj izvor Informera.

“Rekla je da joj je otac zaprijetio da o tome ne smije nikom da priča… Ipak, njena mlađa sestra je na sreću riješila da odmah sve ispriča njihovoj majci “ govori ovaj  izvor.

 

Prestravljena žena je odmah  otišla do sobe u kojoj je bila starija kćerka i pitala je da li je istina da je otac siluje i djevojčica joj je sve u suzama ispričala kako jeste… Djevojčica je zbog toga čak razmišljala i o samoubistv..u. Žena je policajcima rekla da to ne može da uradi normalna osoba i da je on manijak i da ima psihičke probleme…

(Alo.rs)

Podijeli članak: