Rijaliti
0

SLOM PRED KAMERAMA: Luna PUKLA, NE MOŽE VIŠE, ne želi da zna za Kiju i Slobu!!!!

Ona izgleda da odustaje… Već sedam meseci gledaoci rijalitija Zadruga ne prestaju da pričaju o ljubavnom trouglu koji čine još uvek zakoniti supružnici Kristina Kockar i Sloba Radanović, i Luna Đoga…Međutim, pre dve večeri Kija i Sloba su zajedno gostovali u emisiji “Amidži šou”, a od tada gledaoci su počeli još jače da napadaju Đoganijevu. Ona je danas napustila sto za kojim […]

Podijeli članak:
SLOM PRED KAMERAMA: Luna PUKLA, NE MOŽE VIŠE, ne želi da zna za Kiju i Slobu!!!!

Ona izgleda da odustaje…

Već sedam meseci gledaoci rijalitija Zadruga ne prestaju da pričaju o ljubavnom trouglu koji čine još uvek zakoniti supružnici Kristina Kockar i Sloba Radanović, i Luna Đoga…Međutim, pre dve večeri Kija i Sloba su zajedno gostovali u emisiji “Amidži šou”, a od tada gledaoci su počeli još jače da napadaju Đoganijevu. Ona je danas napustila sto za kojim su svi razgovarali i počela da plače iz sveg glasa.

“Da li treba da mrzim sebe zbog toga što sam se zaljubila? Ponižavaju me kao kera, smeju mi se. Ponižavaju me kao kera. Ceo život pokušavam da budem uzor, a da me neko ovako ponizi zato što sam se zaljubila… Je l’ to moj najveći greh? Hoću kući. Ništa me ne zanima, hoću moj savršen život. Što me mama pustila” jecala je Luna dok je Sloba pokušavao da je uteši.

” Polako. To sam ja. Svi oni ljudi tamo, kada se sve sabere, nisu ni upola dobri kao ti. Molim te nemoj, ovo sebi da radiš. Borili smo se i za sebe i za nas i ne želim da odustanem. Ti si moja boginja. Volim te i sve bih uradio za tebe” kazao je Radanović, a potom mu je Luna poručila da šta god bude imao sa Kijom, ona ne želi da zna više ništa o tome.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  PRETIO DA ĆE JE UBITI! Marka DNK izveli iz Zadruge, odveli ga kod psihijatra!!!

srbijadanas

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!