Rijaliti
0

SLOBA RADANOVIĆ PRIZNAO: Ušao bih u Zadrugu 2, ali samo pod ovim uslovom!!!

Pevač i učesnik prve sezone rijalitija Sloba Radanović ovih dana radi punom parom… On peva po klubovima u Srbiji i inostranstvu, a sinoć je nastupao na jednom popularnom beogradskom splavu. Slobu je izuzetno obradovalo i to što se na nastupu pojavio i njegov otac Dušan, koji uopšte nije bio raspoložen za priču sa novinarima. Sloba […]

Podijeli članak:
SLOBA RADANOVIĆ PRIZNAO: Ušao bih u Zadrugu 2, ali samo pod ovim uslovom!!!

Pevač i učesnik prve sezone rijalitija Sloba Radanović ovih dana radi punom parom… On peva po klubovima u Srbiji i inostranstvu, a sinoć je nastupao na jednom popularnom beogradskom splavu. Slobu je izuzetno obradovalo i to što se na nastupu pojavio i njegov otac Dušan, koji uopšte nije bio raspoložen za priču sa novinarima.

Sloba je očito odlično iskoristio popularnost koju mu je donelo dramatično učešće u “Zadruzi”, i koje mu je pomoglo da u prvi plan dođe i njegov izuetan pevački talenat… Upravo iz tog razloga, Sloba je odgovorio da li bi pristao da uđe i u “Zadrugu 2” i smesta potvrdio da bi se rado ponovo pojavio na imanju u Šimanovcima u drugoj sezoni. Ipak, imao je i malu ogradu!

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  KRENULI OŠTRO: Izabran prvi gazda "Farme"!

“Ušao bih, ali samo kao gost, da pevam, nikad više kao učesnik”, kazao je Radanović.

S obzirom na to da ne bi voleo ponovo da bude takmičar u rijalitiju, odgovorio je koga bi voleo da gleda u “Zadruzi 2”.

“Nemam neku specijalnu želju, ko god želi da uđe želim mu sreću. Ja ću pratiti od kuće koliko budem imao vremena”,kazao je Sloba.

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!