Rijaliti
0

Sloba Radanović objavio odlomak iz Kijine knjige pa poručio: “Ovo je laž!!”

Knjiga “Moj potpis” pobjednice “Zadruge 1” Kristine Kije Kockar je podigla ogromno veliku prašinu u javnosti. Među mnogobrojnima koji su kupili Kijinu autobiografiju je i jedan od glavnih aktera, njen bivši suprug Slobodan Radanović. Međutim, pjevač tvrdi da nije istina sve što piše u knjizi. On je na društvenim mrežama podijelio odlomak u kojem Kija […]

Podijeli članak:
Sloba Radanović objavio odlomak iz Kijine knjige pa poručio: “Ovo je laž!!”

Knjiga “Moj potpis” pobjednice “Zadruge 1” Kristine Kije Kockar je podigla ogromno veliku prašinu u javnosti. Među mnogobrojnima koji su kupili Kijinu autobiografiju je i jedan od glavnih aktera, njen bivši suprug Slobodan Radanović.

Međutim, pjevač tvrdi da nije istina sve što piše u knjizi.

On je na društvenim mrežama podijelio odlomak u kojem Kija piše o Slobinom prvom nastupu, tvrdeći da je tada zaradio 1.000 ili 1.500 dinara. U tom odjelku stoji ovako:

“Boba je počeo da se bavi pevanjem dva meseca nakon što smo započeli vezu. Prvu tezgu je imao u jednom selu pored Zrenjanina. Kafić u kojem je nastupao bio je vrlo skroman, imao je šank i tri stola.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  BRUTALNI NAPAD GA POTRESAO: Andrija se oglasio povodom TEŠKIH PRETNJI Slobi!!!

Sećam se i da je honorar bio baš mali – dobio je 1.000 ili 1.500 dinara za to veče. On tada nije imao veliki repertoar, ali nastup je bio sjajan. Celo veče sam igrala kako bih podigla atmosferu. U tim trenucima ni njemu ni meni nije bilo važno ništa drugo osim toga da je on ispred mikrofona.”

Šta je Slobodan objavio pogledajte i sami:

 

 

(Svet.rs)

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!