Sloba priznao da li bi odgovorio Luni kad bi mu posle svega poslala poruku i otkrio šta dva meseca kasnije misli o celoj priči sa njom i Kijom!!

Rijaliti

Na kraju, Sloba je priznao i da li posle svega što se izdešavalo i dalje veruje u brak…
Slobodan Radanovićje  gostovao prethodne noći u emisiji “Narod pita”, a pošto su u poslednja dva meseca, kolikoj je prošlo od završetka prve sezone Zadruge iz koje je izašao kao četvrtoplasirani, bilo je neminovno da “progovori” o svojoj bivšoj ženi Kristini Kockar i takođe bivšoj devojci Luni Đogani, sa kojom je Kiju, kao što je već dobro poznato, prevario varao pred kamerama.

Nakon što je upoznao novu učesnicu Zadruge 2, lepu plavokosu Doroteu, Slobu je sačekalo pitanje na temu Lune i Kije, i odnosa sa njima…

” Kada bi mi ona sad pustila poruku odgovorio bih joj. Mislim da je i ona malo shvatila da ta priča ide u pogrešnom smeru, pa bolje odmah završiti “ tako je on  prokomentarisao trenutni odnos sa Lunom. On dva meseca kasnije, smatra da se još uvek nije sve sleglo.

“Ja sam čovek koji uvek gleda da izvuče nesto pozitivno. Za svakog od nas je ovo donelo nešto pozitivno. Bilo je svađa, izgubljenih živaca, ali na kraju svako opet vodi svoj život, ne znam da odgovorim na to da li je vredelo ili ne. Epilog: videćemo u narednom periodu. Ne razmišljam sad o tome ” kazao je Radanović.

Ipak, i posle svega, otkrio je da veruje u brak kao instituciju.

“Ljudi ne treba da se zaleću. Iako je to tada bilo lepo, ne treba. Uvek ću verovati u brak”kazao je Sloba i dodao kako trenutno nije spreman za emotivni korak dalje.

Da se podsetimo, Sloba neće ući u Zadrugu 2, neće ni Kija, ali zato hoće Luna…

 

 

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: