SLOBA IMA VANBRAČNOG SINA?! Oglasila se žena, pokazala dijete, a onda i Radanović: Ja sam…

Lifestyle

Pevaö Sloba Radanović je trenutno u centru skandala!

Medicinska sestra iz Beograda Sandra Ilić uporno tvrdi da joj je pjevač napravio sina, kojeg on neće da prizna. S druge strane, Sloba se pravda da ona pokušava da mu podvali tuđe dijete i kaže da je odmah spreman na DNK analizu!
Novinarskoj ekipi se javila Sandrina majka Dragana. Ona tvrdi da Sloba ima četvoromjesečnog sina Dušana s njenom kćerkom koju je napustio kad je saznao da je trudna.

“Sloba i moja Sandra su se upoznali u aprilu prošle godine. On je tada imao mali stan na Dorćolu, tamo su se viđali. Još tada je njegova ljubavna priča sa Kijom pukla, bar je on tako predstavio… Mojoj kćerki je kazao da su oni fiktivno zajedno, da ona ima ljubavnika i da on može da živi kako želi. Poslije nešto manje od tri mjeseca Sandra je ostala trudna” započinje priču Dragana. Ona na to još dodaje da je Sloba odlučio da prekine svaki kontakt s medicinskom sestrom čim je ostala u drugom stanju.

 

” Krajem jula prošle godine saopštila mu je da je trudna i da planira da rodi. On se pravdao da je to nemoguće jer su pazili i da ne želi još uvijek djecu jer mu je na prvom mjestu karijera. Tada joj je rekao da će najvjerovatnije ući u “Zadrugu”. Uzalud je moja kćerka pokušavala da mu objasni da želi to dijete… On je tada počeo da viče na nju: “Nasamarila si me! Da li si ti normalna da poslije nekoliko mjeseci avanture s oženjenim želiš da rodiš dijete?!” Tada je prekinuo svaki kontakt s njom, a zatim je ušao u rijaliti, pa nismo mogli da dođemo do njega” govori Dragana, koja je proslijedila i fotografiju malog Dušana, za koga tvrdi da je Slobin sin.

Pjevač je kategoričan da je u pitanju laž i smatra da neko želi da mu naudi.

“Ta priča nema veze s mozgom. Prvo, nisam bio ni sa kim u vezi, a drugo, da se i desilo da nekoj napravim dijete, stajao bih iza toga. Što lijepo te gospođe nisu mene zvale, pa da odemo zajedno da uradimo DNK, nego je najlakše ispljuvati nekog u medijima i dobiti reklamu. Ja nemam način da stanem na put takvim izmišljotinama, već da počnem da tužim. Ovakve stvari prelaze već granicu normalnog” kazao je Sloba.

Podijeli članak: