SKUPO ĆE GA KOŠTATI: Jedan DETALJ na Acinoj novoj devojci košta kao STAN U BEOGRADU, da ne veruješ!!!(FOTO)

Lifestyle

A pažnju nam je privuklo i to da ona neodoljivo podseća na sada već bivšu Sonju. . .

Naime  juče se u medijima pojavila informacija da je poznati folk pevač  Aca Lukas otpočeo vezu sa devojkom po imenu Dara Marjanović.  Dara je iz Beograda, živi na Vračaru i rođena je 1979. godine. Prema nezvaničnim informacijama njih dvoje već neko vreme uživaju u ljubavi. ..

Mnogi su primetili da Dara neodoljivo podseća na bivšu Acinu suprugu, Sonju Vuksanović, i zapitali se da li pevač pokušava da pronađe svoju, još uvek zakonitu ženu u novoj devojci…

Pored toga, primetili smo i da Dara voli luksuzne stvari što se može videti na njenim fotografijama na društvenim mrežama.. Posebno nam je u oči upao njen “Hoblot” sat kao i “Chanel” torbica pa smo odlučili da istražimo koliko one zapravo koštaju.

Čuveni švajcarski brend svoje satove prodaje po neverovatnim cenama koje idu čak i do 50.000 evra, što je sasvim dovoljno da kupite pristojan stan u našoj prestonici, ali ima i onih “pristupačnijih” koje možete kupiti za 6 ili 7 hiljada evra… S druge strane, cena torbice omiljenog brenda mnogih dama, varira od zemlje do zemlje.

Tako, ako je Dara svoju “Chanel” torbu kupila u Francuskoj, za nju je morala da izdvoji oko 3.000 evra, dok je cena iste tašne, npr. u Americi ili Kanadi čak preko 5 hiljada dolara.

Bilo kako bilo, mora se priznati da mlada Beograđanka ima ukusa a takođe uživa i u tome da skupe stvari kupuje dragim ljudima, pa je, prema pisanjima medija Lukasu poklonila “Luj Viton” mušku torbu. ..

Srbijadanas

Podijeli članak: