SKINUO SE GO I PIJAN HTEO DA SRUŠI AVION: Velika drama na nebu iznad Beograda

Vijesti

“Irski državljanin Kit Batler je bio vidno alkoholisan, agresivan i veoma nepristojan. Pokušao je čak i fizički da nasrne na naše službenike, ali je na sreću, vrlo brzo savladan i poslat na trežnjenje” kazali su iz MUP-a Avion kompanije “San ekspres” koji je leteo na liniji Dablin-Izmir umalo se nije srušio pošto je irski državljanin Kit Batler (37) mrtav pijan pravio haos u njemu i skidao se go.

U trenutku incidenta, u avionu je bilo 120 putnika i većina njih bila je u pripitom stanju, a bilo je i mnogih putnika obučenih samo u bademantile.

Piloti su iz predostrožnosti spustili avion na beogradski aerodrom “Nikola Tesla”. Batler je priveden zajedno sa svojom pripitom saputnicom, a oboje su, posle trežnjenja, a nakon što je utvrđeno da nema elemenata krivičnog dela, poslati u Izmir prvim letom. Irac je bio pripit već kada je ulazio u avion.

Ne pamtim da sam ovako nešto video za sve ove godine letenja. Ovo dvoje putnika je toliko bilo pijano da nisu znali gde se nalaze. Mada, moram priznati da ni ostali putnici iz ovog aviona nisu delovali normalno. Čak je nekolicina njih na sebi imala i bademantile” kazao je izvor za Informer.

Ipak, vrhunac drame desio se kada se Batler popeo na sedište i počeo da mlatara svojim polnim organom. Posle sletanja, on je nastavio sa svojim bahatim ponašanjem i napadao je i vređao policajce.

Irski državljanin Kit Batler je bio vidno alkoholisan, agresivan i veoma nepristojan. Vređao je posadu i obezbeđenje, opirao se, nije želeo da se obuče. Pokušao je čak i fizički da nasrne na naše službenike, ali je, na sreću, vrlo brzo savladan i poslat na trežnjenje. Što se tiče pijane putnice, s njom nismo imali problema jer nije remetila javni red i mir. Batler je, posle trežnjenja, letom u 23.22 odleteo u Izmir pošto nije bilo elemenata za prijavu” kazali su iz MUP-a.

Podijeli članak: