SKANDALOZNE PORUKE: Haris Berković vara Radu , pogledajte kako ugovara se*s putem poruka!!!

Estrada

Kurir je ponovo uhvatio mladog pjevača Harisa Berkovića u prevari!

Naime Zvezda “Granda” je imala aferu s jednom djevojkom u Budvi, opet iza leđa djevojci Radi Manojlović! Nakon što je magazin Kurir Stars u srijedu objavio prepisku pjevača sa nepoznatom djevojkom na Fejsbuku Kuriru se javila djevojka iz Budve.

“Haris je Radu prevario sa mnom, i to prije samo nekoliko dana! Ne želim vezu s njim, ali želim da Radi otvorim oči” kazala nam je Harisova ljubavnica, koja je molila da joj ne objavljujemo ime.

Ove svoje tvrdnje o bliskom susretu s Berkovićem je potkrjiepila porukama koje je sa njim razmjenjivala prije viđanja.

“Vjerujem da si vrsna u krevetu i jedva čekam da te probam” napisao joj je pjevač Haris, a ona je odmah prihvatila tu ponudu.

” I ja tebe. Javi mi se, molim te, želim da te zadovoljim u potpunosti. Kupila sam kostim medicinske sestre. Ajde u BD (Budvu). Jedva čekam da uroniš u moju vrelu mačkicu. Od kada sam te vidjela prvi put, ne mogu da te zaboravim, stalno te zamišljam na meni i u meni”  -glasile se veoma perverzne poruke koja je djevojka uputila Berkoviću.

Mladi pjevač nije ostao imun.

” Mala, želim da te zadovoljim na sve načine “ kratko  je napisao Haris.

Nakon toga su se, tvrdi ova djevojka, njih dvoje i vidjeli, a pjevač je ispunio obećanje.

Pokušali smo da dobijemo komentar Rade Manojlović, ali ona nije odgovarala na naše poruke. Haris je ostao nedostupan do zaključenja ovog broja.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: