Skandal uživo u emisiji! Gledateljka uživo ponizila Lunu!! Đoganijeva se posvađala s njom, a onda se iz publike javila Anabela!!!

Rijaliti

Luna Đogani koja je pobjednica Zadruge 2, odgovarala je na pitanja gledalaca, a u studiju je bila njena mama Anabela Atijas, koja se oduvijek zaštitnički ponašala prema blogerki. Tako je odmah stala u kćerkinu odbranu kada je osjetila da je ugrožena…

Naime, gledateljka je željela od Lune da čuje šta tačno znači kada blogerka kaže: “Svako bi volio da bude Luna Đogani” i poručila joj da treba više da čita knjige i da smatra da kod je nje malo više prisutno neobrazovanje. U jednom momentu sa strane čulo se i dobacivanje Lunine majke.

“Ne znam tačno. Nije mi jasno to što je rekla. Ne znam, možda sam to prokomentarisala nekada u svađi, pošto sam se ja uvijek svađala sa njegovim bivšim… Šta god da su bile Marku. Možda da bi voljele da budu na mom mjestu”, kazala je blogerka.

 

“Naravno da je rekao da bi volio da ja pobijedim, ali to kada kažete: “Glasala sam za Lunu zbog Marka”… Ako ste Markov fan, trebalo je da nastavite da glasate za njega. Ja želim da vam Marko Miljković bude zet, ako imate kćerku. Vidim da se večeras javljaju samo Markove žene. Šta ja slušam ovde“, kazala je Luna.

“Zašto niste glasali za njega (Marka) prošle sezone”  je Anabela gledateljki.

Podijeli članak: