SKANDAL GODINE: Naša poznata folk pevačica krala nakit po svadbama dok je pevala!!

Estrada

Zorica Marković bila je na meti ozbiljnih optužbi od strane muzičara Živadina Kojića Žiće, koji je sa pevačicom sarađivao na početku svoje karijere u mladosti. Naime, on za Stars tvrdi da je Zorica učestvovala u krađi i prevarama dok je nastupala..

“To je bio jedan kleptoman od zene , s kojim više ne želim ni da pričam, a kamoli da sarađujem sa njom. Jednom smo imali svadbu u Bosanskom Tršiću, davno je to bilo, ona je ona još bila mlada zvezda, početnica u usponu.

Čim su otišli svatovi, Zorica je zanemoglaa, navodno joj je bilo loše od sarme koju je pojela, pa je otišla u sobu koja je inače pripadala mladencima da se malo odmori.

Na jednoj natkasni bili su stajali prstenje i zlato od mlade  i Zorica je sve to ukrala, pa je onda rekla našem kolegi da joj je mnogo loše i da je vodi u Zvornik u kakvu bolnicu da vidi sta joj je , što je on i uradio i odvezao je..

Predveče mlada je primetila da joj je nestao sav nakit iz sobe i napala je nas muzičare da smo to uradili u dogovoru sa Zoricom Markovic. Jedva smo živu glavu spasili od jer su nas napali za kradju.

Mladenci su krađu prijavili policiji, koja je Zoricu pronašla kod njenog ljubavnika Kemala, a tamo su našli i zlato koje je ukradeno.

Sreća njena pa je porodicaa nije teretila inače bi bila i na robiji”, rekao je Živadin koji je inače njen saradnik.

tracara.com

Podijeli članak: