Estrada
0

SKANDAL: Ceca priznala šta joj majka i otac nikad NISU OPROSTILI!

Godine ne krijem jer moji fanovi tačno znaju da punim 45. Imaću divno druženje sa prijateljima, i to će biti povod da se družimo i provedemo lepo. Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović uskoro će proslaviti 45. rođendan, a ona je sada otkrila šta joj roditelji Mira i Sloba i dan-danas zameraju. Jedino što mi […]

Podijeli članak:
SKANDAL: Ceca priznala šta joj majka i otac nikad NISU OPROSTILI!

Godine ne krijem jer moji fanovi tačno znaju da punim 45. Imaću divno druženje sa prijateljima, i to će biti povod da se družimo i provedemo lepo.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović uskoro će proslaviti 45. rođendan, a ona je sada otkrila šta joj roditelji Mira i Sloba i dan-danas zameraju.

Jedino što mi zameraju jeste to što nisam završila fakultet, i to je ostalo do dana današnjeg. Mogu nanizati ko zna kakve muzičke uspehe, ali oni će reći “da, ali si mogla imati i diplomu intelektualca” i tako stalno – priznaje Ceca za “Pink.rs” i otkriva da sprema žurku povodom rođendana.

Prvi javni nastup imala je u devetoj godini, a kada je u 13 zapevala u jednom hotelu na crnogorskom primorju, dok je letovala sa roditeljima, zapazio ju je Mirko Kodić (pevač i harmonikaš). On joj je pomogao da snimi svoju prvu ploču, koja je izašla 1988. godine.

Diskografija

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  ZORICA BESNA KAO RIS: Napustila je snimanje zbog Ane Bekute

Cvetak zanovetak (1988)
Ludo srce (1989)
To Miki (1990)
Babaroga (1991)
Šta je to u tvojim venama (1993)
Ja još spavam u tvojoj majici (1994)
Fatalna ljubav (1995)
Emotivna luda (1996)
Maskarada (1997)
Ceca 2000 (1999)
Decenija (album) (2001)
Gore od ljubavi (2004)
London Mix (2005)
Idealno loša (2006)
Ljubav živi (2011)
C-club (2012)
Poziv (2013)
Autogram (2016)

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!