SJEĆATE SE MAKEDONCA KOJI SE PRIJAVIO NA ZVEZDE GRANDA DA BI VRATIO BIVŠU DJEVOJKU? Ponovo se pojavio na audiciji, a onda javnosti poručio OVO!!!

Estrada

O nastupu Aleksandra Stevanovskog iz Makedonije u Zvezdama Granda dugo se govorilo. On se široj javnosti predstavio pjesmama “Žal za Despina” i “Ako imam pravo”. Nakon prve otpjevane pjesme on nažalost nije uspio da osvoji niti jedan glas, ali je onda otvorio dušu i priznao da se prijavio za učešće u “Zvezdama Granda” zbog voljene djevojke sa kojom je raskinuo prije tri godine i koja mu je kazala da će ponovo biti sa njim ukoliko on bude bio uspješan u svom poslu…

Tada on nije prošao dalje od prvog kruga, ali to ga  uopšte nije obeshrabrilo. Danas je u Makedoniji održana audicija za novu sezonu Zvezda Granda a Aleksandar je nakon svega uspješno prošao dalje…Nakon što je prošao ponovo u popularno takmičenje on je svima poručio da ove sezone ide do kraja i da će svima pokazati koliko on zapravo može.

Čak i na audiciji članovi žirija su mu kazali da ima veliko srce i da može postati sjajan pjevač…

Kako će da izgleda njegov nastup i koliko je napredovao za sve ovo vrijeme ostaje nam da vidimo u novoj sezoni najgledanijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

e-turneja.com

Podijeli članak: