SINANOVA ĆERKA PROZVALA PEVAČICU: Anabela, Gagi te nije dovoljno mlatio!!! Ti si…

Lifestyle

Đulkica je  oplela po Luninoj majci jer podržava to što je njena ćerka rasturila brak Kiji i Slobi!!

Ćerka Sinana Sakića Đulkica Amzić je definitivno  šokirala javnost otvorenim pismom na Fejsbuku, u kojem je isprozivala Anabelu Atijas. Naslednica kralja Južnog vetra je mnogo  revoltirana zbog toga što pevačica opravdava svoju ćerku Lunu, koja je rasturila brak Kiji Kockar i Slobi Radanoviću.

“Došla sam do zaključka da je ova Luna i dobra kakva joj je majka, bez imalo stida i srama…. Znači, zar je teško reći: “Luna, sačekaj da čovek reši svoju situaciju i, brate, napadaj ga.” A ne: “Jao, pa ljubav se desila, pa ovo, pa, ljudi, oni se vole, ja tu vidim ljubav.” Alo, neka joj neko objasni da je nečiji brak svetinja, kakav god bio ili u kakvom god haosu bio, dok se ne završi. Ah, zaboravila sam da je njen sadašnji muž isto bio zauzet, verovatno je bio “nesrećan”.

Ipak, ona je imala težak život, dete razvedenih roditelja, pa rat u kom je bila jako aktivna, pa je muž mlatio, očigledno ne dovoljno, jer naučila ništa nije kad je već trpela i tako otimala tuđe muškarce” – napisala je Đulkica u otvorenom pismu i dodala da skida kapu Kristini Kockar za hrabrost.

“A druga stvar, Kiju neću da komentarišem. Možeš da učiš od nje, draga, šta znači biti kulturna dama s manirima jer džabe ti kilogram šminke i dobra odeća kad nemaš grama mozga….

Uči od drugih, veruj mi, pametnija si kad ne komentarišeš ljubav, jer nemaš pojma šta to znači. Da znaš, nikad ne bih podržala propast i ne možeš sreću graditi na tuđoj nesreći nikada!!! Kija je postupila baš kako bih i ja. I da je mali milion Luna, on će nju zaštititi i pitanje je vremena kada će se njoj vratiti. Živi bili, pa videli. Uostalom, jedna od mojih životnih priča “ piše na kraju Sinanova ćerka….

Kurir.rs

Podijeli članak: