Sin Šabana Šaulića teško bolestan: Pomažu mu ljudi sa ulice da preživi!!!

Vijesti

Robert Šaulić, vanbračni sin Šabana Šaulića koji sada ima 45 godina  teško je  bolestan i svakog mjeseca je u bolnici… Kako govore njegove  komšije u Zrenjaninu, oni skupljaju novac i daju mu,, kako bi on imao za lijekove ali i za hranu. Bukvalno mu pomažu da preživi, tako prenosi tabloid Scandal!

“Robert je bolestan, stalno je po ljekarima i teško živi. Ne zna koliko dugo će izdržati ako nastavi da mu se pogoršava zdravlje, jer on nema adekvatnu njegu i mogućnost da se liječi… Stalno je po bolničkim krevetima i jedino dok je tamo njemu bude bolje, a čim izađe, stanje se pogoršava” govore njegove prve komšije i na to još dodaju:

 

“Robert je jako dobar čovjek i žao nam je što mu se to dešava i što tako živi, ali možda ga Bog pogleda da mu se desi neko čudo i neko mu pomogne… Na sve to, on radi kada može, ali brzo se umara zbog bolesti, pa ne može da radi puno vrijeme, ali koliko toliko uspije da zaradi neki dinar… Čuva tako starije i bolesne pa mu i oni daju novac. Sada, pošto mu se zdravlje pogorša, ko zna da li će moći i to” , otkrile su komšije za Scandal!

 

Popularni pjevač Šaban inače je Roberta dobio prije nego što je upoznao sadašnju suprugu Gocu,, sa ženom sa kojom je bio veoma kratko u vezi,, a koja mu je tek poslije porođaja javila da su dobili sina… Šaban nikada do sada nije bio siguran da li je dijete njegovo ili nije, ali ipak joj je ipak pomogao, priznao ga i davao im godinama velike svote.

“Ja sam njega priznao, a nisam ni znao da li je moj ili mi ga je ta žena podmetnula… Do njegovog punoljetstva sam mu plaćao alimentaciju i imao je sve od mene,, a poslije je svako nastavio svojim putem”  kazao  je Šaban, a to prenosi tabloid Scandal!

 

Podijeli članak: