Sin rasporio majku, pa poslao jezivu poruku bivšoj ženi!! Ona je odmah…

Vijesti

Tijelo Zlate S., starosti oko šezdeset godina,, u srijedu oko 19 sati je pronašla policija u njenom stanu u Ulici vidikovački venac 108 u Beogradu…Leš ove nesretne žene je bio u lokvi krvi, a, kako “Novosti” saznaju, njen sin Milan S., star oko trideset godina, sumnjiči se da je nožem u utorak rasporio majku od stomaka do vrata!!!

Milanu S. se od kobnog utorka gubi svaki trag…

Kako za sada nezvanično saznaju Novosti, Milan je u utorak uveče, oko 23 sati, poslao poruku bivšoj supruzi: “Ubio sam majku, a sad ću sebe!!

Prema prvim informacijama, nekadašnja supruga Milana S. je posumnjala da je njen bivši suprug ostvario svoje prijetnje. Nakon što je juče u toku dana bezuspješno pokušavala da kontaktira sa Zlatom i Milanom, obavijestila je policiju, koja je potom zatekla veoma stravičan prizor u stanu.

Najvjerovatnije, je sin majku iskasapio dok su se stojeći raspravljali, s obzirom na to da su policajci zatekli tijelo žene licem okrenutim ka podu…

Kako komšije govore u utorak uveče začuli su svađu iz stana Zlate S., ali se nisu mnogo obazirali s obzirom na to da se svaka sinova posjeta majci završavala tako.

“Milan je i ranije bio problematičan, maltretirao je majku” ,govore  komšije koje su u srijedu veče okupili ispred zgrade u kojoj se desilo ubistvo.

“Ona je bila divna žena, više je vremena provodila na terasi nego u stanu. Sin ju je često tjerao napolje, gledali smo kako jadnica stoji na balkonu po zimi. Jednom joj je razbio glavu, pa je završio u policiji i kratko bio u zatvoru. Strašno, ne možemo da vjerujemo šta se desilo” govore  oni.

Komšije u nevjerici pričaju da im se Milan S. nikad nije javljao, da su ga svi izbjegavali, a kažu da ga je policija dobro znala…

“Sumnjamo da je on narkoman, sklanjali smo i sebe i djecu od njega. Vjerovatno je majci tražio pare, a ona nije imala odakle da mu da… Moj svekar živio je u stanu do njih i prije nekoliko godina ga je prodao i odselio se u Ovču… Kaže da više nije mogao da sluša svakodnevno maltretiranje koje je dolazilo iz stana u kom se desila tragedija” , govori jedna od komšinica.

Podijeli članak: