SIN JE ZLOSTAVLJAO, POBEGLA U PRIHVATILIŠTE I ŽIVELA U BEDI: Potresna sudbina srpske glumice kojoj se život pretvorio u pakao!

Lifestyle

Poznatoj srpskoj glumici slavu i popularnost preko su noći zamenili tuga i beda.

Srpska svima dobro poznata glumica Vesna Pećanac je ostvarila  mnogobrojne uloge kako na filmu i televiziji, tako i na pozorišnim daskama…. Bila je udata za poznatog reditelja Živka Nikolića, sa kojim ima dva sina, a neke od svojih najpoznatijih uloga ostvarila je upravo u njegovim filmovima “Lepota poroka” i “Čudo neviđeno”.

Publika je dobro pamti i kao Jeku iz serije “Đekna još nije umrla, a kada će ne znamo”, a veliki deo karijere provela je u “Ateljeu 212”…

Vesna je obožavala svoju profesiju i govorila da nikada ne želi da ode u penziju, međutim porodične tragedije učinile su da se ona odvoji od scene. Za kratko vreme je izgubila  muža i roditelje, i nije mogla da podnese da gleda kako se ljudi oko nje smeju.Glumica nije krila da se u njen život uselila velika tuga i ona je pala u duboku depresiju.

Nakon smrti supruga, život joj se pretvorio u novi pakao. Naime, u javnost je 2006. godine dospela informacija da Vesnu zlostavlja sin…


“Posle smrti supruga, plodnog crnogorskog reditelja Živka Nikolića, Vesna živi strašnim životom i neprestano vodi bitku sa sinom koji je više puta verbalno, pa čak i fizički maltretirao “ kazao je tada sagovornik lista “Press”.

Glumica je tada iz porodičnog doma pobegla u prihvatilište za žrtve nasilja u porodici, kako bi se spasila zlostavljanja svog sina.

“Jadna žena nije imala izlaza i pobegla je od kuće. Utočište i dom je našla u jednoj nevladinoj organizaciji, koja je spasla od nasilja prihvatajući je pod svoj krov. Vesnin životni put je postao veoma težak neposredno posle Živkove smrti…

Osamdesetih godina Pećančeva je otišla u Ameriku sa sinovima i mužem. Stigavši u Holivud, videli su da tu za njih nema mesta. Pokupili su se jednog dana i krenuli nazad za Jugoslaviju. Otišli su u Crnu Goru, gde je Živko i umro 2001. godine…

Nakon suprugove smrti, glumica se vratila u Beograd sa sinovima zbog njihovog školovanja. Tada su i počele njene muke, koje su se, eto, završile u prihvatilištu za žrtve nasilja “ kazao je tada izvor ovog lista.

Blic

Podijeli članak: