Sin je unajmio ubicu da likvidira svoje bogate roditelje i SESTRU (10), ali nije ni slutio kakav se njemu plan KUJE IZA LEĐA !!!

Vijesti

Muškarac (22) je verovao  da je unajmio plaćenog ubicu koji bi ubio njegove bogate roditelje i desetogodišnju sestru, kako bi mogao da odmah preuzme svoje nasledstvo…
Sin je čoveku za kojeg je mislio da je plaćeni ubica, dao uputstva kako da ubije njegove roditelje. Međutim, detektivi su saznali za njegovu zaveru i organizovali “ubistvo” u porodičnoj kući… Jedan je policajac glumio unajmljenog ubicu u ruskom odmaralištu Sočiju.

Kako piše “Dejli mejl”, on je čak i nacrtao plan kući i pokazao “ubici” gde se nalaze kamere i kako da izbegne pse čuvare… Sa ubačenim policajcem, za kojeg je verovao da je baš on plaćeni ubica, dogovorio je cenu za likvidaciju troje članova porodice, i zahtevao da mu po obavljenom činu pokaže fotografije.

Njegovi roditelji, koji su potpuno slomljeni zbog smrtonosnog plana svog sina, poslušali su plan policije i odglumili da su ubijeni u scenariju koji su detektivi organizovali za slikanje, sa sve “krvavim ranama” od noža.Policajac koji je igrao ubicu dogovorio je sastanak i pokazao sinu fotografije njegovih “ubijenih roditelja”. Za sada nije poznato da li je u policjskom scenariju učestvovala i njegova sestra, čije fotografije nisu objavljene…

Mediji pišu da je organizator, nakon što je video slike, bio veoma zadovoljan, i da se složio da isplati dogovorenih 38.000 funti čim dobije nasledstvo…. Međutim, istog trenutka usledilo je njegovo hapšenje. Kako je izjavila policija Krasnodarske oblasti, zaverenik je odmah sve priznao, a zvaničnici su otkrili da je još dva puta ranije kovao planove za njihovo ubistvo.

” Želeo je da ih ubije jer mu nisu davali novac. Pre nego što je potražio ubicu, dva puta je pokušao da ih likvidira. Na internetu je pretraživao kako da izvede ubistva. Želeo je da ih otruje pilulama, ali je njegov otac otkrio da nešto nije u redu, a zatim je planirao da razbije termometar u njihovom automobilu kako bi se ugušili u živinim isparenjima” kazao je izvor iz policije.

Tokom ispitivanja sin je priznao da je nekoliko meseci planirao njihovo ubistvo.

” Završio sam sa njima, nisu me razumeli i našao sam plaćenog ubicu” kazao je.

Njegovi roditelji nisu mogli da veruju da bi tako nešto mogao da uradi… Njegov otac vodi veliku edukativnu instituciju u Sočiju. Prodica ima veliku kuću, automobil i ušteđevinu koji bi pripali njihovom sinu.Ukoliko bude osuđen, suočava se sa zatvorskom kaznom i do 15 godina zbog zavere da ubije porodicu.

Blic

Podijeli članak: