Lifestyle
0

Severina jecala u suzama od šoka: Pjevačica doživjela iznenađenje koje je potpuno razoružalo!!!

Severina je u društvu supruga sjedila u restoranu kada su je iznenadili prijatelji koji su joj došli čestitati rođendan čak do Frankfurta. Popularna pop pevačica Severina 21. aprila je proslavila 46. rođendan, a kako je bila na nastupu u Frankfurtu, rođendan nije uspjela proslaviti u društvu prijatelja. Ili je tako mislila… Pjevačica je na Instagramu […]

Podijeli članak:
Severina jecala u suzama od šoka: Pjevačica doživjela iznenađenje koje je potpuno razoružalo!!!

Severina je u društvu supruga sjedila u restoranu kada su je iznenadili prijatelji koji su joj došli čestitati rođendan čak do Frankfurta. Popularna pop pevačica Severina 21. aprila je proslavila 46. rođendan, a kako je bila na nastupu u Frankfurtu, rođendan nije uspjela proslaviti u društvu prijatelja. Ili je tako mislila… Pjevačica je na Instagramu objavila snimku iz restorana u Frankfurtu u koji dolaze njeni prijatelji kako bi je iznenadili za rođendan.

Severina je bila toliko nespremna i šokirana ugodnim iznenađenjem da je pustila suzi i zajecala,tako  prenosi Net.hr.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  CECA STAVILA NOVE ZUBE: Osmeh od 8.000 evra (FOTO)

Uz snimku iznenađenja koju je objavila na Instagramu napisala je: ‘Hvala svima na prekrasnim čestitkama. Grlim vas kao njega i nju koji su me iznenadili u Frankfurtu… Život je čudo, hvala majko što me rodi’.

 

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!