ŠEŠELJ ISPRIČAO ZA ALO: Zemunci hteli da Slobu prodaju za 5 miliona dolara

Vijesti

Vojislav Šešelj je otkrio  juče za “Alo!” da je Dušan Spasojević Šiptar, ubijeni vođa zemunskog klana,. hteo da 2001. otme tadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića i preda ga Haškom tribunalu za nagradu od pet miliona dolara!!!!

“Spasojević mi je lično priznao da je sa grupom kriminalaca hteo da otme Miloševića i izruči ga Hagu. Takođe mi je, kroz smeh, rekao i da su mene hteli da koknu jer sam im pokvario posao, pošto sam u Skupštini obavestio narod šta se dešava oko vile “Mir”, pa se narod tamo spontano okupio”kazao  je juče Šešelj za naš list.

On je potom  kao lažne odbacio tvrdnje svedoka saradnika Dejana Milenkovića Bagzija,, koji je juče na suđenju optuženima za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije u Specijalnom sudu izjavio da je Spasojević bio njegov “laufer”.

Bagzi je još  kazao i da je Spasojević odavao informacije Šešelju i da ga je obavestio da “zemunci”,, po nalogu Milorada Ulemeka Legije,,, hoće da ubiju Ratka Romića i Mikija Kuraka, koji su sada optuženi za ubistvo Slavka Ćuruvije….
“Taj Bagzi je lažni svedok. Spasojević nije bio moj laufer jer ga u to vreme nisam poznavao. Laufer je bila moja mreža ljudi, koja me o svemu obaveštavala i čija imena nikad neću otkriti, a Spasojevića sam upoznao tek početkom avgusta 2002. i on mi je govorio neke stvari koje su me interesovale.

Takođe nije tačno da sam od Spasojevića saznao da je Legija naručio ubistvo Romića i Kuraka. To sam čuo iz sasvim drugih izvora. Ne zaboravite da sam ja najobavešteniji čovek u svakom pogledu”  samouvereno nam je kazao Šešelj.

Kompletan tekst na ovu temu čitajte na : Alo!

(Alo)

 

Podijeli članak: