SENZACIJA, NOVAK ĐOKOVIĆ DAO 15 MILIONA EVRA: Teniser se odlučio za čist luksuz!

Nekategorisano

Podsetimo, Novak je prošle godine boravio s porodicom u vili Jugoslava Karića u mestu Ljuta kod Kotora. Ove godine je sa suprugom i decom Stefanom i Tarom, kao i njegov brat Đorđe Đoković sa suprugom Saškom.

Novak Ðoković i njegova supruga sada kada dođu na Jadran, odsedaju u drugom luksuznom naselju, koje je mnogo mirnije za porodične ljude. Oni su se opredelili za Portonovi u blizini Herceg Novog, tačnije, u mestu Kumbor. Ono što navode izvori jeste i to da je Nole prodao i jahtu “Dijanu”, koja je nosila ime njegove majke.

To naselje ima i stanove, kuće i vile. Stambene jedinice, prema podacima koji se mogu naći na internetu, kreću se od 400.000 do 10 miliona evra, a imaju i one koje su posebne i njihova cena je 15 miliona.

– Ovde sad svi živi imaju nekretninu, nije to neki prestiž. Bio je pre osam godina, sad je to samo urbano naselje, što je Đokoviću počelo da smeta. Njemu treba mir. Ne sećam se kad sam ga ovde video poslednji put. Čak ni njegov brat ne dolazi, kao ni otac Srđan i majka Dijana. Svi su otišli u Portonovi. Tamo mu je usidrena i jahta za koju sam čuo da ju je kupio nakon što je prodao prethodnu – završio je naš izvor.

Željko Samardžić, Saša Kovačević, Aleksandra Prijović, Milica Todorović, orkestar Ace Sofronijevića i mnogi drugi. Mlađeg Đokovića smo upravo tamo i uslikali pre nekoliko dana kako uživa sa suprugom, ali i kupuje namirnice, a pojavile su se i fotografije kako Novak “luduje” u moru sa svojom ženom i naslednicima. Odatle su otišli do Dubrovnika.

Teniser voli Crnu Goru i svake godine posle Vimbldona nekoliko dana provede na primorju. Njegov brat je prošle godine upravo u naselju u kojem trenutno borave pravio trodnevnu svadbu, na kojoj su pevali

Podijeli članak: