Selma Bajrami o Maci Diskreciji: Ne stavljajte me u ISTI koš sa njom!!!

Estrada

Pevačica je uvređena komentarima nakon nastupa u Beogradu.

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, po izlasku iz rijalitija “Parovi” je priznala za portal SrbijaDanas.com da joj je muzički idol “njena Bošnjakinja” Selma Bajrami.

Maca je još istakla da bi volela da postane pevačica čije pesme bi podsećale na one koje izvodi Selma.

Potrefilo se da je nakon Diskrecijinog izlaska iz rijalitija, Bajrami imala prvi nastup u Beogradu, te joj se na bini to veče pridružila upravo Maca. Nakon te večeri su se nizali komentari da je starleta “zasenila” pevačicu, te se Selma našla uvređenom.

– Eh, ovako, dragi moji… Kao što je već poznato, održala sam svoj prvi koncert u Beogradu. Oduševljena sam prijemom publike i organizacijom. Ovo ću sada da kažem, prvi i poslednji put. To je bio moj koncert i niko drugi nije nastupao! Kada mi neko kaže da voli moje pesme i da sam mu idol od malih nogu, ma kakva ta osoba bila u očima drugih, neću je oterati niti biti gruba prema njoj. I za vašu informaciju, ja nisam pogledala ama baš ni jednu emisiju od dotične gospođice za razliku od većine vas koji ste visili ispred TV ekrana jer vas je to zabavljalo. Zato me poštedite lažnog moralisanja i stavljanja u koš s nekim osobama. Dobro znate ko sam ja i na koji način sam izgradila sebe i svoju karijeru. Tačka – napisala je na svom profilu  pevačica.

Pozvali smo Macu, kako bismo čuli njen komentar na Selmin status, ali je bila nedostupna.

Podijeli članak: