SELMA BAJRAMI MORA HITNO NA OPERACIJU: Doktori kod nje nakon…

Estrada

Naša popularna pjevačica Selma Bajrami bi trebala početkom idućeg mjeseca i zvanično biti razvedena od Muje Musića, a muzičkom karijerom je veoma zadovoljna…

Međutim, Selma je posljednjih dana okupirana i zdravstvenim problemima. Još prije nekoliko mjeseci doktori su joj otkrili jednu izraslinu koju ovih dana treba operisati na jednoj privatnoj klinici u Beču.

“Moram operirati endrometriozu. Nastala je nakon carskog reza, ali je uzrokovana time što sam puno ranije nego što su mi doktori preporučivali počela sa fizičkim aktivnostima. Brzo sam počela ponovo nastupati, željela sam skinuti kilograme koje sam nabacila u trudnoći pa išla u teretanu… Iako sam znala da se ne smijem previše izlagati fizičkom naporu to sam ignorisala i sama sebi napravila problem.

Ovih dana morati ću do svog doktora kako bih se dogovorila za operaciju. Iako to nije komplikovan zahvat, nije mi svejedno posebno zbog toga što sam svjesna šta se sve u zadnje vrijeme dešava ljudima, kako se od neke sitnice sve zakomplikuje.

Oporavak poslije tog zahvata bi trebao biti brz tako da ne bih trebala biti dugo odsutna sa scene i nastavljam sa nastupima” govori  Bajrami.

Želimo joj brz oporavak.

(expressmag.ba)

Podijeli članak: