Seka je pružila Dari podršku za koncert u “Areni”, a onda je usledio Bubamarin odgovor!!! ŠOK

Lifestyle

Aleksićeva je pozvala ljude da podrže Daru na njenom koncertu 21. aprila u “Areni”, a evo šta Dara Bubamara kaže o tome!!!
Seka Aleksić je održala  sinoć, 14. aprila, uspešan koncert u prepunoj “Štark areni”. Pevačica ni u jednom trenutku nije krila oduševljenje i zahvalila se svima koji su bili uz nju.

Ona je takođe odlučila da pruži podršku koleginici Dari Bubamari za njen predstojeći koncert u “Štark Areni.Podsetimo, Seka i Dara su u zategnutim odnosima, jer Bubamari nikako nije bilo milo što je zakazala koncert u “Areni” sedam dana pre njenog… Na pitanje da prokomentariše Sekin spektakl, Dara je dala sledeći odgovor.

“Nemam komentar. Ja sam poznata po tome da svima želim sreću i da sam dobar čovek i da ne želim nikom zlo. Onaj prvi utisak, a svi znate šta je, to mi je ostalo i neću da pričam o tome.” kazala je Bubamara u emisiji “Premijera”.

Takođe, prokomentarisala i Sekin gest da podrži njen koncert.

“Lepo, baš lepo. Trenutno ne mogu da razmišljam o tome, jer sam stvarno samo u svom koncertu. Na sve to ću da kažem da dođu 21. aprila i da vide spektakl. To je moj odgovor ” kazala je Dara.

telegraf.rs

Podijeli članak: