Seka Aleksić otkrila detalj koji je do sada krila: Moj suprug se rodio sa tim, a takav je i njegov otac!

Lifestyle

Naša poznata folk pevačica Seka Aleksić porodila se prije mjesec i po dana. Međutim to na nju to nije ostavilo nikakav trag, s obzirom da pjevačica izgleda bolje nego ikada. Na figuri svi mogu samo da joj pozavide. Lijepa pjevačica je za portal Espreso.rs otkrila tajnu svog lepog izgleda:

“Da vam kažem iskreno, Bogu hvala što je tako, kada sam ostala trudna mislila sam da ću se kotrljati koliko ću biti debela, ali desilo se da sam se ugojila samo dvanaest kilograma, što je, kako kaže moja doktorka Goca Ivanović, bukvalno školski. Svi oko mene su srećni i zadovoljni što je to tako i ja sam svoju kilažu vrlo brzo vratila i očekujem da će sada, kada budem počela ponovo da treniram, mišići da se povrate” , govori  Seka.

Ona na to još dodaje kako je zahvalna na tome što joj se desio najljepši period u životu, pa da joj sada samo preostaje da uživa u njemu, a “treninzi, nove pjesme, novi album, to sve može u korak sa tim da ide”.

Ekipa portala Espreso Seku je malo dovela i u dilemu. Tražila joj da se opredijeli i kaže ko je sada, nakon dolaska sinčića Jakova na svijet, njen omiljeni muškarac.
“Mislim da dječiju ljubav i ljubav prema partneru treba razgraničiti i staviti ih na dvije različite strane. Beba sada ima prioritet apsolutno i kod mene i kod Veljka, jer je nama dijete na prvom mjestu, što je potpuno normalno stanje, ali svakako da mog supruga istom jačinom volim i poštujem i sa ljubavlju mu pripremam hranu i uživam u svemu” govori zadovoljna  Seka.

Folk zvijezda sve do sada nije željela da previše eksponira svoju intimu, pa je detalje o prvom susretu sa svojim suprugom ljubomorno čuvala od očiju javnosti. Sada je, međutim, sa osmijehom otkrila da veoma dobro pamti trenutak kada ju je Veljko osvojio, odnosno kada je sebi rekla “on je taj”.

“Pamtim naš prvi susret i stvarno je taj susret bio takav da sam ja odmah pomislila da je on pravi muškarac za mene, za šta se ispostavilo da je zaista tako. On je veliki gospodin, džentlmen i kavaljer,,, a to mislim da osvaja sve žene… Mene je kod mog supruga to najviše oduševilo. Ljudi mogu i da odglume, ali moj suprug se definitivno rodio sa tim, takav je i njegov otac, tako se ponaša i prema njegovoj majci, a on je to, Bogu hvala, naslijedio” rekla  je pjevačica.

(Espreso.rs)

Podijeli članak: