SEKA ALEKSIĆ NE ZABORAVLJA: Zahvalna sam bogu i lekarima zbog…

Lifestyle

Aleksićeva goori da je novi CD posvetila doktorima kod kojih je radila vantelesnu oplodnju i uz čiju pomoć je svog rodila sina,,,
Za folk pevačicu Seku Aleksić rođenje sina Jakova najvažnija je i najveća stvar koja joj se dogodila u životu i zato je osetila potrebu da na poseban način zahvali lekarima koji su joj pomogli da se ostvari kao majka…

Pevačica je na promociji novog albuma “Koma” otkrila da je sve pesme koje smatra najboljim u dosadašnjoj karijeri posvetila doktorima koji su joj obavili vantelesnu oplodnju… Zahvaljujući njima ona je dobila sedmogodišnju bitku za potomstvo.

“Veoma mi je važno da pomenem, a mislim da su mnogi to već i videli, da sam novi album posvetila porodici Ivanović. To su doktori koji su mi mnogo pomogli tokom procesa vantelesne oplodnje. Oni, kao i božja volja, najzaslužniji su što sam rodila Jakova “ kazala  je Seka sa velikim osmehom na licu.

Poslednjih mesec dana je pevačica imala brojne obaveze sa izdavanjem i promocijom novog albuma, a u narednom periodu očekuje je dosta koncerata… I pored toga što će često biti odsutna od kuće, a često i van zemlje, Aleksićeva nema nameru da angažuje bebisiterke koje će čuvati njenog naslednika.

“Kada budem imala obaveze, Jakova će čuvati baka, moja mama. U nju zaista imam najviše poverenja. Najsigurnija sam kad je beba s njom” kazala  je pevačica i reklna  nam da početkom jeseni planira da održi velike koncerte u Beogradu, Sarajevu ali i Zagrebu.

Kurir

I. E.

Podijeli članak: