SAZNAJTE KOJI FARMERI SU JUČER BILI U POLICIJI: Kristijan Golubović nije jedini!

Estrada

Policijska stanica u Barajevu je jučer  bila poput rijalitija “Farma” jer su u nju jedno za drugim dovedeni Alen Muković, Maja Nikolić, Rade Lazić, Ivana Šašić i Tamara Đurić, gdje su saslušani zbog prijetnji smrću koje im je uputio Kristijan Golubović.

Na kraju se pred inspektorom pojavio i Golubović, koji je morao da objasni svoje ponašanje.U ranim jutarnjim časovima je  rijaliti Farmu prvo napustio Alen, kojeg su doveli u stanicu opštine na čijoj se teritoriji nalazi imanje u Lisoviću. Nakon sat vremena, kada su Mukovića ispitali, u policiju je došla pjevačica Maja Nikolić, koja je pred inspektorima pričala duže od prethodnog cimera.

“Dala sam izjavu vezano za prijetnje smrću, ali ne zbog toga što mi je Ivana uradila, nego zbog Kristijana. Država je pokrenula postupak, ne znam što su Šašićku zvali, možda zato što je sjedila tu, pa je svedok. Oni imaju sve snimke i pričala sam o svim njegovim prijetnjama od početka rijalitija “ prepričala je u programu Nikolićeva dio razgovora iz policije, a nju je na ispitivačkoj klupi zamijenila Ivana Šašić.

Ubrzo nakon što su inspektori unakrsna pitanja postavili ovoj pjevačici, ona je vraćena na imanje, dok su u stanicu došli Rade i Tamara, koji su pretrpjeli najveću torturu i najoštrije prijetnje od strane Golubovića.

Tamara je rekla da nije normalno njegovo ponašanje i da joj je prijetio da će je ošišati na ćelavo i pronaći nakon rijalitija da bi izmirio račune. Ona je navela sve što je imala protiv Golubovića i sarađivala je u potpunosti s inspektorima. Posebno je uplašena zbog njegove izjave: “Klan će biti zaklan” kada je gledao u nju”  govori  naš izvor blizak ljudima iz istražnog postupka.

Inače, svi farmeri su pokušali da se sakriju kapuljačama koje su stavili na glavu pri dolasku u stanicu, ali smo uspjeli da ih uslikamo kada su izlazili sa saslušanja. Posljednji je pred inspektore stigao osumnjičeni Golubović , vidno nervozan, ali se u stanici zadržao znatno kraće nego njegovi cimeri, kojima je nedavno poručio da će im se svima osvetiti kada izađu i da će tada da svode račune.

Kako eksluzivno saznajemo, Golubović je inspektorima rekao da su sve izgovorene prijetnje dio šou programa koji pravi.

“Direktnu prijetnju opasnu po život nikome nisam uputio, a kamoli uradio. I ako se nešto događalo, bilo je zbog šoua i za potrebe snimanja” kazao je Golubović u stanici, a na pitanje da li je udario Jelenu Milošević, žestok momak je objasnio:

“Nikada nisam udario ženu niti bih, a kamoli nju jer svi znaju koliko sam bio dobar sa njom i da smo bili najbliži.”

 

(Alo.rs)

Podijeli članak: