Satima su slušali krike i plač komšijske dece: Unutra su zatekli scenu goru od svakog horora. Deca su zapomagala, krv je bila svuda!

Vijesti

Pre nego što je presudio sam sebi, muž je ubio svoju suprugu, a policija veruje da je to uradio dok su deca bila prisutna…
Komšija iz Oldburija u Engleskoj je pozvao policiju oko 14 sati u subotu poslepodne, jer ga je zabrinulo što je nekoliko mališana iz komšiluka plakalo i zapomagalo.

Kada je policija stigla na pomenutu adresu, zatekli su pravi užas: pre nego što je presudio sam sebi, muž je ubio suprugu, a policija veruje da je to uradio dok su deca bila prisutna. Sve troje imaju manje od 8 godina, a najmlađe je još beba. Deca su prevezena u bolnicu gde je utvrđeno da nisu povređena.

Policija je pronašla telo žene (26), koja je imala fatalne povrede glave, dok je telo muškarca (30) pronađeno u drugoj prostoriji… O deci se trenutno brine bliža rodbina.

Detektiv inspektor Džim Monro je potvrdio da policija ne traga za drugom osobom u vezi sa ovim smrtnim slučajevima.

“Za sada još uvek nije jasno šta se sve dešavalo, ali je izvesno da je dvoje ljudi preminulo tokom jutra “kazao  je Monro.

Oba tela  odnesena su  na obdukciju.

Telegraf

Podijeli članak: