SAŠA POPOVIĆ: Zvezde Granda su nezahvalne, nekada su pjevali za 50€ a sada im malo i …

Nekategorisano

“Pojedina deca, kada dođu kod nas, uvek su na početku fini: Direktore, da li bismo mogli, hvala vam, može li ovo ili ono… Sve bude super, a onda za godinu dana Šta onaj Popović hoće!”, priča Saša o mladim pevačima i dodaje da je mnogima sada mala zarada od 1.000 evra po nastupu, što je po njegovom mišljenju nedopustivo.

Saša Popović ne krije da se strašno razočarao u pojedine zvezde Granda koje je stvorila njegova produkcija. Kako se požalio, prije njegove pomoći i reklame koji su dobili zahvaljujući Grandu jedva da su zarađivali 50 evra za veče, a sada su im apetiti porasli, pa im je malo i 1.000 evra za nastup.

“Odmah im onaj drugi čip u glavi proradi, imaju i onaj normalan čip, ali kad postanu malo slavni, onda im taj čip pregori, pa buja ovaj za slavu! E, tada ih pitam za koliko su radili pre Zvezda Granda, a oni kažu za 50 evra, ali i za 70 i za 100 čak. Onda im objasnim, super je sve to, ali sad pevaš za 1.000 evra, a onda čujem: Pa neću da pevam ispod 2.000…”

Saša Popović smatra da današnje Zvezde Granda prebrzo žele puno, pa tako da čak i nakon samo godinu dana postavljaju zahtjeve koji nisu u mogućnosti finansijski da pokriju te troškove (uračunajući spot, pjesmu, marketing i mnogo više).

Podijeli članak: