Saša Popović uslovio Ibru Bublina: Nema albuma sve dok…

Lifestyle

Završena je još jedna sezona popularnog muzičkof takmičenja ” Zvezde Granda “.

Ovaj put Ibro Bublin (17) iz Sarajeva je pobjednik  desete sezone popularnog takmičenja. Ovom veoma mladom Sarajliji stručnjaci predviđaju zaista veliku karijeru. Medjutim  snimanje će albuma morati da pričeka nekoliko godina, dok ne završi bar srednju školu.

“Nisam očekivao da ću pobijediti u svom gradu i pred više od 10.000 ljudi u Zetri. Nekako mi je sve izgledalo daleko i nemoguće. Iznenađen sam i više ne znam šta pričam. Moram da nastavim školovanje, a poslije toga, kao što mi je i Saša Popović rekao, snimaćemo pjesme” , kazao  je pobjednik.

Ibro Bublin je već odlučio da automobil koji je osvojio pokloni svom  ocu i majci. Ono što je zanimljivo je, da iako je on  učenik srednje muzičke škole, za učešće u takmičenju nije dobio podršku svojih profesora:

“Prevelika prašina se digla u vezi sa tim, a i članovi žirija su to malo preuveličali. U Zetri je bilo dosta mojih nastavnika koji su navijali za mene. Oni me čuvaju da ne poletim previše i da ne zapostavim obrazovanje.” – rekao je Biblin.
Otkrivamo da se najmlađi finalista  još uvijek nije zaljubio.

“Slobodan sam, još nemam djevojku” govori na kraju Ibro.  Sazanjemo i to da je roditeljima pobjednika “Zvezda Granda” pozlilo od  velikog uzbuđenja.

“Vjerujte mi da sam i dalje pod stresom” ,govori Ibrin otac, a majka na sve to još dodaje:

“Kad je Saša proglasio pobjednika, dobro je da se nisam srušila s bine. Umalo da mi srce stane.” 

(Svet.rs)

Podijeli članak: