SAŠA POPOVIĆ ĆE POLUDJETI:Nakon svađe sa Popovićem, Zorica Brunclik odlučila da…

Estrada

Nakon što je na veoma  skandalozan način napustila mjesto žirija u Zvezdama Granda, folk pjevačica Zorica Brunclik vratiće se na Pink u septembru, ali u potpuno drugom šou programu. Kako saznaje magazin Svet, Zorica je poslije svađe sa Sašom Popovićem željela da napravi medijsku pauzu, ali svi njeni fanovi mogu da se raduju jer je pjevačica već započela pregovore sa televizijom Pink. Izvor pomenutog lista navodi da bi Zorica mogla da uđe ili u novu sezonu Farme ili u žiri Pinkovih zvezdica.

Sve se čuva u velikoj tajnosti i za pregovore sa Pinkom znaju samo najbitniji ljudi, a Zorica o svemu još ne priča javno pošto ni sama ne zna za koju opciju da se odluči – rijaliti ili žiri. Žiri Pinkovih zvezda se neće mijenjati iako se pričalo drugačije, dok će djecu ipak ocjenjivati malo drugačiji žiri. Jedini problem mogao bi da bude to što klinci mahom pjevaju strane pjesme, pa se Zorka možda tu ne bi najbolje snašla, ali znajući koliko ona voli djecu i koliko oni vole nju, to bi bio pun pogodak” izjavio je izvor za Svet.

Postoji šansa da Zorica zamijeni Harija Mata Harija, koji nije uspio da se sa produkcijom dogovori oko učešća u drugoj sezoni. On smatra da bi Brunclikova bila odličan izbor. “Simpatična je i draga. Nije važno da li je neko urban ili ne, danas je to sve pomiješano. Ona je zvijezda. Biće super!” kazao je Hari.
(tracara.com)

Podijeli članak: