Estrada
0

Saša Matić se zakleo bratu: BIĆES MRTAV za mene ako ne…

Svima je poznato da već duže vrijeme velike fol zvijezde braća Saša i Dejan Matić nisu u tako dobrim odnosima i sretnu se tek po nekoliko puta godišnje. Medjutim oni ne žele priznati da nešto nije uredu već  kao opravdanje za medije uvijek govore to  da nisu imali vremena zbog obaveza i turneja i da […]

Podijeli članak:
Saša Matić se zakleo bratu: BIĆES MRTAV za mene ako ne…

Svima je poznato da već duže vrijeme velike fol zvijezde braća Saša i Dejan Matić nisu u tako dobrim odnosima i sretnu se tek po nekoliko puta godišnje. Medjutim oni ne žele priznati da nešto nije uredu već  kao opravdanje za medije uvijek govore to  da nisu imali vremena zbog obaveza i turneja i da se jedino poštuju kada su neki rođendani i slavlja.
Međutim, Saša je poludio kada je pozvao brata na koncert ,a on mu je rekao da možda neće moći da dođe. Dejan mu je objasnio da tada ima možda neko privatno veselje na kome mora i da zapjeva i da ne može ljude da “ispali” jer im je obećao, ali da će možda uspjeti da se izvuče da dođe.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  CECU BACITE U ĆELIJU S PACOVIMA: Čeda naredio mučenje! EKSKLUZIVNA VEST

Saša ovaj put nije mogao da pređe preko toga pa mu je kazao da će biti mrtav za njega ako se ne pojavi na koncertu u Areni jer je ipak to najveći njegov događaj u životu.

Dejan je pak ljut jer Saša nije došao na njegov koncert u Sava Centru i smatra da je to bilo ružno, ali da će ipak doći ako bude uspio da otkaže angažman na privatnom veselju ili da barem pomjeri dolazak na tezgu za kasnije.

(ekspressmag.ba)

Podijeli članak:

Napisano od moderator2

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!