SARAJLIJA NEZADOVOLJAN opleo po Grandu: Neka je Grand pustio onog što plače na sceni!

Estrada

Veoma zanimljivo je bilo i ove subote u popularnom muzičkom takmičenju ” Zvezde Granda”. Da bi atmosfera bila frhunska pobrinuli su se takmičari koji su se predstavili u svom najboljem mogućem izdanju.

Ipak, nisu svi napustili studio ” Zvezde Granda ” sretni…

Takmičar koji je definitivno ove sedmice ostavio najjači utisak je Aleksandar Stevanovski. On veliku pažnju nije privukao radi svog pjevanja nego radi plakanja ne sceni. Naime, takmičar je pred svima priznao da s eprijavio na takmičenje kako bi vratio svoju bivšu ljubav. On je sa djevojkom Bojanom raskinuo prije tri godine i više nemaju kontakt. Nakon svega žiri mu je dao šansu…

Ipak to se nije svidjelo svima pa je tako 18-godišnji takmičar Adis Pupalović iz Sarajeva, nimalo zadovoljan počeo sa prepiskama na tu temu na svom Facebook profili.

“Naime, svi smo bili svjedoci dečka koji je zaplakao na sceni, klečao na koljenima, dozivao svoju ljubav Bojanu da mu se vrati jer je, kako ona želi, došao na TV i možda postane zvijezda, odnosno, ono što ona zahtijeva od njega da bi bili zajedno.

Romansa na sceni je rezultirala njegovim prolaskom, a Adis je prokomentarisao tu situaciju sa svojom i razočarano napisao status na Fejsbuku koji je podržao veliki broj ljudi.”- napisao je Adis vidno nezadovoljan zbog toga što se nije plasirao dalje…

 

senzacija/carsija

Podijeli članak: