SARAJEVO NA NOGAMA: Nestao mladi pjevač svi su zabrinuti!!

Vijesti

Bosanski mladi pjevač i maneken Amar Aki Halimić, iz Sarajeva javnosti poznatiji kao “Mali od skandala”  nestao je u nedjelju u večernjim satima. Aki ili “Klinac bez stida” kako su ga fanovi nazvali je nestao u povratku prema kući.  Mi smo kontaktirali i zabrinutu porodicu mladog pjevača koja je vidno potresena, jer kako kaže Akijeva sestra Ella, on tako nešto nije nikada učinio i ona sumnja da je otet.

FOTO

81904_3aki halimic

Dok Akijevi prijatelji apeluju po društvenim mrežama na njegovom otvorenom profilu se jučer pojavilo i saopćenje, gdje je njegov menadžer Muhamed Demir, koji jedini ima pristup njegovom profilu napisao sljedeće:
“Naš Aki je nestao. Jučer se meni javio SMS porukom kada je krenuo iz izlaska ka kući. Napisao je da čeka taxi i od tada mu se gubi svaki trag. Poznajem Akija i znam da ovo nikada ne bi uradio, meni, niti svojoj majki i ocu.

Prijavili smo policiji i svaki trenutak se molimo Aki da si nam živ i zdrav. Nije riječ o šali i molimo sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave policiji koja istragu kreće nakon 48 sati po glupim pravilima ili direktno meni.

Ovo je nepravda i krivci će odgovarati. Aki, samo da si nam dobro.”

 

 

Podijeli članak: