SANDRA AFRIKA TRAŽI ROBIJU ZA OVOG MONSTRUMA: Pojavio se krvav u mom dvorištu!(UZNEMIRUJUĆE)

Lifestyle

Našu poznatu folk pevačicu Sandru Afriku je mnogo potresao slučaj porodičnog nasilja pa je apelovala putem svog profila na Fejsbuku da se počinilac monstruoznog dela što pre i što strožije  kazni.
Nažalost sve su češći su primeri porodičnog nasilja, kao i nasilja nad decom i starima. Društvenim mrežama se svaki dan šire takvi primeri. Jedan baš takav slučaj je zgrozio Sandru Prodanović.
Poznata pevačica je podelila objavu jednog korisnika Fejsbuka koji je fotografisao starijeg čoveka krvave glave.

“Ovaj dedica, Dragoljub Ristić iz Markovca, danas se pojavio u mom dvorištu, sav krvav, i sa jednom jedinom rečenicom zamolio me za pomoć: “Ubi’ me sin!”.

Obavestio sam Hitnu i policiju, došli su i “preuzeli stvar”. Da se to ne bi završilo kao i uvek do sada, a osećajući moralnu potrebu da se konačno stane na put sve učestalijem porodičnom nasilju koje viđamo na svakom koraku, u svom komšiluku, i koje puni stranice crne hronike iz dana u dan, napisao sam pismo svim vodećim medijima i poslao iste ove slike.

To je jedino što sam ja mogao, od svih vas očekujem isto! Lako je okrenuti glavu, budimo ljudi i promenimo kolektivnu svest”, apelovao je jedan korisnik društvene mreže, a njegovu objavu je podelila pevačica Sandra.

Niame, pevačica  smatra da bi boravak u zatvoru bila sasvim adekvatna kazna za ovog nasilnika, pa je otvoreno iskazala svoje mišljenje. Ona je ovim putem skrenula pažnju javnosti na veliki društveni problem, a nada se da će uskoro doći do rešenja.

Kurir/Carsija.info

Podijeli članak: