ŠAKO POLUMENTA POSLIJE POZIVA MALOLJETNICI ZA SE*S: Da nisam lijep i zgodan, ne bih se snimao!

Vijesti

Poznati folk pjevač Šako Polumenta, umjesto da snima spotove za svoje pjesme, ,više voli da uključi kameru i zabilježi ljubavne poruke sa djevojkama koje mu se dopadaju… Nakon prvog klipa koji je osvanuo na društvenim mrežama, gdje se rečima: “Nedostaješ, dođi da te ljubim”, obraćao maloljetnoj Mini V. osvanulo je i još nekoliko klipova…

Pjevač se na sličan način obraća drugoj djevojci, a kako tvrdi naš izvor, pomenuti snimak  je nastao  prije godinu dana… U njemu pjevač reži i zove djevojku na se*s. Da nema kraja šokovima kada se radi o Polumenti, svjedoči još jedan video, na kojem Polumenta “maše” pred objektivom svojim vjerovali ili ne  spolnim organom.

Pjevač se pravdao prije nekoliko dana kako mu je telefon ukraden,, te da je pomenute snimke slao svojoj ženi.

Pjevač ipak nije želio da komentariše odnos sa Minom, ali je zato na sebi svojstven način prokomentarisao snimak koji je nastao prije više od jedne decenije, a na kojem je potpuno go.

“Šako Polumenta je neko ko ima pravo na svoj privatni život i smatram da se to nikog ne tiče. Ja mogu da radim šta god poželim kada sam van scene. S druge strane, kada sam na sceni, ja sam neko ko rastura svojim hitovima”  kazao je Polumenta.

 

“Snimak koji se pojavio na internetu star je više od petnaest godina i već je bio negdje plasiran. Ne vidim čemu to ponovno objavljivanje i provlačenje po medijima…. S druge strane, ja da nisam lijep i zgodan, sigurno se ne bih snimao. Nisam ni prvi, ali ni posljednji koji je to uradio” .- kazao je Šako.

 

Za razliku od njegovih kolega i koleginica, čije por*o-snimke smo imali prilike da gledamo, Polumenta se ovog svog „izleta” ne stidi.

 

“Mnoge svjetske i holivudske zvijezde su se skinule i nije bilo ništa strašno. Očigledno je da su takve stvari zanimljive. Ako mene pitate, meni to diže popularnost.”

(Blic)

Podijeli članak: