Estrada
0

Sajsi MC: Severina i ja smo odmah kliknule!!!

Naša poznata reperka Sajsi MC je nastupila na festivalu u Guči. Mnogi posjetioci bili su veoma iznenađeni tim nastupom jer ona izvodi potpuno drugačiju muziku od one koja se na tom festivalu sluša. Ovom prilikom je reperka otkrila ko je poznvao da se pridruži. Sajsi je otkrila da je to bila koleginica sa kojom je […]

Podijeli članak:
Sajsi MC: Severina i ja smo odmah kliknule!!!

Naša poznata reperka Sajsi MC je nastupila na festivalu u Guči. Mnogi posjetioci bili su veoma iznenađeni tim nastupom jer ona izvodi potpuno drugačiju muziku od one koja se na tom festivalu sluša. Ovom prilikom je reperka otkrila ko je poznvao da se pridruži.

Sajsi je otkrila da je to bila koleginica sa kojom je nedavno snimala spot.
“Severina me je pozvala. Ona je fenomenalna, nas dve smo odmah kliknule”  ushićeno je kazala reperka i  na to još dodala da smatra da je veoma glupo da na festivalu nužno mora da bude zastupljen samo jedan žanr muzike. Još govori da je ne bi čudilo da se Šaban Šaulić pojavi na nekom rep festivalu.
Sajsi MC je dodala da je takođe oduševljena Severininom linijom.
” Seve je najbolja riba u regionu. Na nju se lože i žene. Na harizmu ne može niko da ostane imun, ni žena, ni dete, ni muškarac. Ona je paket, ima sve što je potrebno”  kazala  je ova reperka.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Naša poznata pevačica objavila čudnu sliku: Sve poglede kradu njeni BRKOVI I ZUBI...

Informer

Podijeli članak:

Napisano od moderator2

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!